Keystone logo
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til Media of the World

Hvordan skrives bøker ut? Hvordan er informasjon arkivert og dokumentert? Hva betyr "kommunikasjon"? Hvordan opprettes virtuelle verdener? Hva skjer bak kulissene i TV-studioer? Hva er viktig i utformingen av emballasje og hvordan virker reklame egentlig? Studenter på Hochschule der Medien er opptatt av disse og mange andre spørsmål.

Siden 1. september 2001 har Hochschule der Medien samlet den kombinerte kunnskapen til det tidligere Universitetet for utskrift og media, en utdanningsinstitusjon med over 100 års tradisjon og Universitetet for bibliotekarskap og informasjon hvis historie kommer tilbake til 1942. Med 16 bachelorstudier og 6 mastergradsprogrammer, en deltid MBA og et doktorgradsprogram, Hochschule der Medien dekker et bredt spekter av mediekompetanse: fra trykte medier til elektroniske medier, fra massemedier og medieteknologi til medieproduksjon, fra media design for å gjøre media tilgjengelig.

Hochschule der Medien lærer elevene i moderne forelesningsteater, samt i verksteder og studioer, på trykkmaskiner eller bak kameraet. Spennende praktiske prosjekter i universitetets laboratorier eller i samarbeid med partnerbedrifter utfyller teoretisk kunnskap og vitenskapelige arbeidsmetoder. Opprinnelig hadde universitetet to campusser. Siden 2014 består universitetet av en sentral campus i Stuttgart Vaihingen med en ny fakultetbygning som symboliserer "en medieverden".

Steder

  • Hochschule der Medien Nobelstrasse 10 , 70569, Stuttgart

Spørsmål