Kulinarisk kunst - Sertifikat
Hibbing Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Hibbing, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kulinarisk kunst-sertifikatet forbereder enkeltpersoner til å tilby profesjonelle kokker og relaterte matlagingstjenester gjennom praktisk erfaring.
Studenter som fullfører dette programmet vil være forberedt på sysselsetting i følgende stillinger: kjøkkensjef, matproduksjonssjef, kokk (de fleste lokasjoner vil kreve ekstra arbeidserfaring), sous kokk, bankettkokk, institusjonell produksjonskokk / veileder.
Etter fullført Hibbing Community College Culinary Arts-program, vil kandidaten kunne:
Demonstrere profesjonell atferd som gjenspeiler integritet, ansvarlighet, ansvar og etisk kulinarisk praksis.
Jobb kollektivt og samarbeid, og vis ferdigheter i ledelse, utholdenhet og integritet.
Vis evnen til å arbeide trygt og utvise forsvarlig sanitær på arbeidsplassen.
Forstå prinsippene for grunnleggende matproduksjon.
Forstå det grunnleggende om personaladministrasjon.
Demonstrere begrepene mengdekontroll.
Forstå det grunnleggende om produksjon og service for produksjon av banketter. 8. Arbeid i ulike avdelinger i matservicebransjen.