Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Introduksjon

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en ledende designinstitusjon under VTC Group. Det gir utdanning av høy kvalitet for å dyrke kunnskap og profesjonalitet, og fostre frem nye talenter som ligger til grunn for de kreative næringene i Hong Kong.

Med mange års erfaring innen designutdannelse, HKDI styrken til designavdelingene - Arkitektur, interiør og produktdesign, kommunikasjonsdesign, digitale medier og mote og bildedesign - for å tilby over 20 designprogrammer. Meget fleksibel innen artikulasjon og avansert utdanning, HKDI tilbyr studentene en treårig universitetsgrad Pathway fra et høyere diplom til ett års bachelorgrader som tilbys av anerkjente universiteter i Storbritannia.

HKDI vedtar en "tenk og gjør" tilnærming gjennom sin samtidige læreplan og aktive samarbeid med lokale og internasjonale akademiske og industrielle partnere. Studentene får muligheter til å tilegne seg praktisk erfaring og delta i globale utvekslingsprogrammer for å utvide horisonten samtidig som de styrker deres kreative tenkning og sosiale følsomhet.

Et dynamisk læringsmiljø

HKDI startet studieåret 2010/11 på det prisbelønte nye campus i Tiu Keng Leng. Campus er dedikert til å tilby det mest dynamiske læringsmiljøet for kvalitetsdesignutdannelse.

Kvalitetsprogrammer og studentstøtte

Læreplanen vår er designet med innspill fra bransjeledere for å sikre at den er relevant og lydhør overfor bransjens utvikling. HKDI programmene kvalitetssikres av Hong Kong Council for akkreditering av faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner.

Våre studenter og alumni får råd om karriereutvikling og støtte. Gjennom artikulasjonsordninger med anerkjente utenlandske universiteter, kan HKDI høyere diplomutdannede fortsette opplæringskurs lokalt og oppnå gradskvalifikasjoner innen ett eller to år.

Kreativitet i bruk

De HKDI inkluderer aktiviteter for å pleie din kreative tenkning og beslutningskompetanse, kulturelle følsomhet og globale perspektiv. HKDI er basert på en "tenk-og-gjør" -tilnærming som lar deg utvikle din lidenskap for design samtidig som du gir de ferdighetene og kunnskapene som trengs for å lykkes.

Et verdsatt valg til suksess

Design kan tilby deg en givende og tilfredsstillende karriere. Vi ser frem til å ha deg som medlem av HKDI familien.

Steder

  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Spørsmål