Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduksjon

Som medlem av VTC Group er Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den ledende leverandøren av yrkes- og profesjonell utdanning i Hong Kong, som er opptatt av å pleie fagfolk verdsatt av bransjer. IVE har utviklet seg i takt med den økonomiske utviklingen i Hong Kong, og bygd opp en kompetent og innovativ arbeidsstyrke som trengs i en kunnskapsøkonomi.

Utmerkede fasiliteter

For å berike læringsopplevelsen til IVE -studenter, er det satt opp fasiliteter for industristandarder for å simulere arbeidsmiljøet. Våre laboratorier og sentre oppgraderes regelmessig for å holde seg oppdatert med de siste bransjetrendene.

Undervisning i dyktighet

Vårt høyt kvalifiserte lærerteam har solid bransjeerfaring. Med vår unike "Think and Do" -tilnærming gir lærerne våre balansert faglig kunnskap og praktisk kunnskap på den faktiske arbeidsplassen som er avgjørende for profesjonell suksess.

Med implementeringen av personalutviklingsprogrammer holder lærerstaben seg på pulsen av industriutviklingen. Studentene kan lære av lærerne den mest oppdaterte kunnskapen og bli utstyrt med kompetanse for deres fremtidige utvikling.

Sterkt bransjenettverk

IVE streber etter å skape et langsiktig industripartnerskap til støtte for vår kursplanlegging og læreplanutforming. Bransjestøtte tar også form av interaktive læringsaktiviteter, muligheter for næringstilknytning og stillinger.

Lovende fremtid

Våre studenter mottar konsekvent mange priser og stipend, vitnesbyrd om deres akademiske dyktighet og enestående prestasjoner. Over 300 stipend gis av selskaper, profesjonelle organer og entusiaster.

Campus funksjoner

Studenter som går inn i et IVE-program vil oppdage et berikende og morsomt studieliv. Våre 9 IVE-studiesteder skaper et interaktivt læringsmiljø for studentene å kultivere en lidenskap for læring og utvikle sine interesser og talenter gjennom ulike sports- og kulturaktiviteter.

IVEs studiesteder over hele territoriet er fullt utstyrt med essensielle moderne fasiliteter for å forberede studentene på et godt avrundet campusliv. Hvert campus var spesialbygget med spesialiserte fasiliteter for studenter av forskjellige fagområder for å få kunnskap og praktiske ferdigheter på de valgte områdene.

    Steder

    • Hong Kong

      VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

      Spørsmål