Keystone logo
Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Introduksjon

Om Hudson County Community College

Hudson County Community College er en offentlig, omfattende urban community college forpliktet til å tilby høykvalitetsprogrammer som er rimelige, tilgjengelige og samfunnssentrerte. Studenter ved HCCC kan følge kurs på to campus, som begge ligger i umiddelbar nærhet til offentlig transportknutepunkt.

Høgskolen betjener innbyggerne og virksomhetene i Hudson County, et av de tettest befolkede og etnisk mangfoldige områdene i Amerika. Studentgruppen vår gjenspeiler sammensetningen av Hudson County med litt mer enn 50% av latinamerikansk arv, omtrent 16% afroamerikanske, 11% hvite og 8% asiatisk-amerikanske/stillehavsøyer. Mer enn en tredjedel av HCCC-studentene ble født utenfor USA og har rapportert nesten 105 forskjellige land som deres fødesteder. Seksti prosent av høgskolens studentmasse er kvinner.


Høsten 2011 åpnet med en rekordstor påmelding av mer enn 9400 studenter, hvorav 97% søker grader. HCCC-studenter tar flere studiepoeng per semester enn noen gang før, og når det gjelder heltidsekvivalenter, rangerer høgskolen nå som den åttende største samfunnshøgskolen i New Jersey. I mai 2011 hadde høgskolen sin største avgangsklasse noensinne - mer enn 1000 studenter!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

I løpet av de siste årene har HCCC utviklet enestående vekst i kurstilbudet sitt, etablert et sentralt rådgivningsprogram, omorganisert studentaktiviteter og offentlige programmer og utvidet antallet og kvaliteten på fasilitetene. I tillegg til dag- og kveldskurs, tilbyr høgskolen nå studier syv dager i uken, og dets nettbaserte kurstilbud er fullt ut realisert.

HCCC er fullt akkreditert av Commission on Higher Education of Middle States Association of Colleges and Schools. Andre akkrediteringer inkluderer Technology Accreditation Commission fra Accreditation Board of Engineering Technology; National League for Nursing Accrediting Commission; og Komiteen for akkreditering av luftveiene.

Hudson County Community College har lenge vært kjent for sitt Culinary Arts Institute. Det prisbelønte nasjonalt anerkjente CAI-pensumet er ett av bare to programmer i New York-regionen som er akkreditert av American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studenter kan forfølge en rekke ett-semester til ett-års sertifikater samt to-årige tilknyttede grader. En artikulasjonsavtale med Fairleigh Dickinson University gjør det mulig for CAI-studenter å tjene bachelor- og mastergrader mens de fortsatt studerer i lokalene til HCCC Culinary Arts Institute. CAI tilbyr også både sertifikat- og AAS-programmer i Hospitality Management.

HCCC Community Education Division jobber i samarbeid med CAI, og i samarbeid med en rekke lokalsamfunnsbaserte grupper, for å gi opplæring, instruksjon om jobbberedskap/livsferdigheter og sertifiseringsundersøkelser for å hjelpe kvinner og deres familier til å oppnå selvforsyning og å leve tilfredsstillende og produktive liv.

College's Center for Business & Industry (CBI) er dedikert til å gi Hudson County-samfunnet en dyktig og utdannet arbeidsstyrke som vil tillate området å blomstre og utvikler og leverer pedagogiske klasser og programmer for å oppfylle læringsbehovene til bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner.

I tillegg til å tilby et av de mest omfattende programmene for økonomisk støtte, gir Hudson County Community College Foundation stipend til fortjente studenter. HCCC Foundation har tildelt 1,25 millioner dollar i stipend til mer enn 1000 studenter.

Utforsk HCCC

Når du vurderer Hudson County Community College (HCCC), vil to ord dukke opp: akademisk fortreffelighet. Å tilby en utdanning av høy kvalitet er vår toppprioritet ved HCCC. To andre ord vil imidlertid også dukke opp når du utforsker HCCC: bekvemmelighet og rimelighet. Vår vakre urbane Journal Square campus (vår hovedcampus) ligger praktisk til i hjertet av Hudson County, mindre enn 20 minutter fra New York City og Newark Liberty International Airport, og er lett tilgjengelig via PATH, tog eller buss. Når du først er på campus, vil du se hvor enkelt det er å komme seg rundt. Våre fire satellittcampus er strategisk plassert i hele Hudson County, så uansett hvor du er, har du tilgang til våre campuser og programmer.

Gå på College på timeplanen din

Hos HCCC gjør vi det enkelt for deg å få sertifikatet eller graden din ved å tilby mer enn 300 dag-, kvelds- og helgekreditt- og ikke-kredittkurs som passer til timeplanen og budsjettet ditt. Klassestørrelsene våre er små, med et gjennomsnitt på 18:1 elev/lærer-forhold for garantert individuell oppmerksomhet. Hvis det er vanskelig for deg å komme til campus, tilbyr vi også online gradskurs. Uansett hva din livsstil krever, hjelper vi deg med å sette opp en tidsplan som fungerer innenfor tidslinjen, budsjettet og livet ditt.

Best av alt, på HCCC kan du velge mellom mer enn 60 grader og sertifikatprogrammer, inkludert våre flaggskip kulinariske og sykepleieprogrammer. Mange av våre studenter velger å fortsette utdanningen etter endt utdanning fra HCCC; både Fairleigh Dickinson University og New Jersey City University aksepterer å overføre HCCC-studenter til sine fireårige og mastergradsprogrammer, og begge tilbyr stipendpakker.

Rimelighet og fleksibilitet

Vi vet hvor dyr en høyskoleutdanning kan være, men vi tror du vil finne at HCCC gir best valuta for pengene. Du vil bli positivt overrasket over å høre at HCCC har rimelig undervisning i området. Og visste du at 80 prosent av våre heltidsstudenter mottar økonomisk støtte? Våre erfarne rådgivere jobber med hver student individuelt, og hjelper til med å finne økonomiske hjelpepakker, deltidsarbeid og stipend for å lette kostnadene ved å gå på college. Vi tilbyr også spesialundervisningshjelp og/eller fritak for veteraner og arbeidsledige. Vi vil sørge for at alle som ønsker å delta på HCCC ikke har råd til å ikke delta på HCCC.

Når du utforsker HCCC, vil du se at det helt klart er førstevalget for utdanningen din.

Steder

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Spørsmål