Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Introduksjon

Velkommen til online læring. Velkommen til ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe er den pålitelige kilden til online videreutdanning og faglig utvikling for lærere og allierte fagfolk som arbeider med barn og unge. Spesialister i psykologi og spesielle behov, våre kurs er utviklet og undervist av ledende utøvere på sine fagområder. Vårt mål som en organisasjon er å hjelpe alle barn til å nå sitt fulle potensiale gjennom den høyeste kvaliteten på den videre faglige utviklingen.

Alle våre kurs er levert via brukervennlig og toppmoderne teknologi, og gir deg kontroll over når og hvor du velger å studere. Våre kurs har et praktisk fokus og løser de virkelige problemene som utfordrer lærere. Ved å utnytte den nyeste forskningen, sporer vi den siste informasjonen i klasserommet. ICEP Europe er forpliktet til dyktighet i utdanning; Vårt dedikerte personale og innovative online læringsmiljø gir oss mulighet til å levere kvalitetsutdanning som gjør en forskjell.

Våre universitetskurs har undervisning i verdensklasse, sterk akkreditering og samarbeid og vil gi deg en spesialistkvalifikasjon i spesialpedagogiske behov. Bygg din dybde av ekspertise, din selvtillit og kompetanse med et av våre kurs i samarbeid med University of East London eller Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Tenk deg å skrive inn i en klasse som møtes når den passer til din tidsplan og passer til din travle, tidspressede livsstil. Tenk deg å ha tilgang til ikke bare et stort reservoar av nåværende forskning og tenkning i fagområdet, men også å ha en veileder til å veilede og legge til rette for deg som du lærer hva du trenger å lære i ditt eget tempo. Forestill deg at dette skjer i ditt hjem, kontor eller et hvilket som helst sted med internettilgang.

ICEP Europe tilbyr fleksible online læringsløsninger som er tilpasset de ulike individuelle behovene til de som står overfor utfordringene med å jobbe med barn og unge i dag. ICEP Europe kurs demystifiserer, men forblir trofast, til den nyeste vitenskapen i feltet og tilbyr praktiske og relevante løsninger. De er utviklet for alle som trenger å lære velprøvde metoder for å håndtere individuelle situasjoner i arbeidsdagen eller hjemme situasjonen.

Steder

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål