Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Introduksjon

Velkommen til nettbasert læring. Velkommen til ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe er den pålitelige kilden for online videreutdanning og faglig utvikling for lærere og allierte fagpersoner som jobber med barn og unge. Med spesialisering i psykologi og spesielle behov, er alle våre kurs utviklet og undervist av ledende utøvere innen sine felt. Vårt mål som organisasjon er å hjelpe alle barn til å nå sitt fulle potensial gjennom kontinuerlig faglig utvikling av høyeste kvalitet.

Alle kursene våre leveres via brukervennlig og toppmoderne teknologi, noe som gir deg kontroll over når og hvor du velger å studere. Kursene våre har et praktisk fokus og tar for seg de virkelige problemene som lærere står overfor. Ved å bruke den nyeste forskningen sporer vi den nyeste informasjonen inn i klasserommet. ICEP Europe er forpliktet til fremragende utdanning; våre dedikerte ansatte og innovative nettbaserte læringsmiljø lar oss levere kvalitetsutdanning som gjør en forskjell.

Våre universitetskurs har undervisning i verdensklasse, sterk akkreditering og samarbeid og vil gi deg en spesialistkvalifikasjon i spesialpedagogiske behov. Bygg din dybde av ekspertise, din selvtillit og kompetanse med et av våre kurs i samarbeid med University of East London, Dublin City University eller Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Tenk deg å melde deg på en klasse som møtes når det passer timeplanen din og passer din travle, tidspressede livsstil. Tenk deg å ha tilgang ikke bare til et stort reservoar av aktuell forskning og tenkning innen fagområdet ditt, men også å ha en veileder til å veilede og tilrettelegge deg mens du lærer det du trenger å lære i ditt eget tempo. Se nå for deg at dette skjer hjemme, på kontoret eller et hvilket som helst sted med Internett-tilgang.

ICEP Europe tilbyr fleksible nettbaserte læringsløsninger som er tilpasset de ulike individuelle behovene til de som står overfor utfordringene med å jobbe med barn og unge i dag. ICEP Europe sine kurs avmystifiserer, men forblir trofaste, til den nyeste vitenskapen på feltet og tilbyr praktiske og relevante løsninger. De er utviklet for alle som trenger å lære utprøvde metoder for å håndtere individuelle situasjoner i arbeidshverdagen eller hjemmesituasjonen.

Steder

Steder
 • Kildare

  ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål