Bakverk og bakverksteknikker
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turin, Italia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 - 4 dag
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 1 300 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* 4-dagers kurs
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
DE MODERNE TEKNIKKENE SOM ER ANVENDT TIL BAKERI OG PASTRIKSEKTORER
Kurset er adressert til fagfolk i kulinariske industrien, italienere og utlendinger, som ønsker å utdype sin kunnskap om bestemte emner eller forbedre sine ferdigheter på moderne teknikker som brukes til bakeri og bakverk sektorene .
Programmet i dette kurset inkluderer temaer som forberedelse av Panettone og Colomba, moderne kreative bakverk, gourmetpizza og glutenfri mat (brød, breadsticks, desserter og glutenfri hjemmelaget fersk og fylt pasta).
Kurset har en varighet på 4 dager, og den er opprettet spesielt for fagfolk som ikke kan være borte fra jobb i lang tid. Programmets fleksibilitet gir mulighet til å kjøpe enkeltdager på kurset basert på foretrukne emner.
Kurset holdes på italiensk av lærerne våre, som vil bli støttet av engelsktalende tolker .
VARIGHET
- 4 dager med teoretiske og praktiske leksjoner, fra mandag til torsdag ved skolens hovedkvarter
Eller:
- Enkeltdager med leksjoner valgt fra programmet
SERTIFIKAT
- ICIF sertifikat ved gjennomføring av emnet
PROGRAM
Alle leksjonene holdes av anerkjente eksperter i sektoren
mandag
- Brød, breadsticks og glutenfri søtsaker
- Glutenfri, fersk og fylt pasta
tirsdag
- Gourmet pizza (matlaging demo)
onsdag
- Panettone, Colomba og kandisert frukt
- Nye teknikker brukes på moderne kreative bakverk
Torsdag
- Panettone, Colomba og kandisert frukt
- Nye teknikker brukes på moderne kreative bakverk
AVGIFT
- 4-Dager kurs: 1.300,00 €
- Enkeltdager på kurset: 350,00 € (inkluderer lunsj i skolens kantine)
Gebyret for hele kurset inkluderer:
- 4-netters overnatting på ICIF guesthouse i små 2-roms leiligheter med enkeltrom, tomannsrom eller tremannsrom og ett bad
- Innsjekking på søndag ettermiddag og utsjekking på fredag morgen
- Velkomstmiddag ved ankomst på søndag på ICIF Training Restaurant "La Barbera" i slottet Costigliole d'Asti
- Frokost fra mandag til fredag
- Måltider (lunsj og middag) i skolen kantine fra mandag til torsdag
- En komplett Chef'suniform med instituttets logo: jakke, bukser, forkle og papirhue
- Bistand med Student Visa-søknadsprosedyren (om nødvendig)
TILLEGGSTJENESTER
- Gruppebuss overføring fra Milano Malpensa flyplass til Costigliole d'Asti, pris: € 50
- Bistand ved kjøp og aktivering av et nytt SIM-kort
- Bistand og organisering av mat og vin turer og fritidsaktiviteter
- Bistand og organisering av overføringer for matbransjens arrangementer og messer