Chocolaterie Course
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turin, Italia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 5 000 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Chocolaterie Course
The Chocolaterie Course: 4 uker teoretiske og praktiske leksjoner med mulighet for en treningsperiode på utvalgte sjokolade butikker eller håndverk laboratorier
Dette kurset passer for de som ønsker å åpne en sjokoladebutikk og for de som ønsker å bli profesjonell mester Chocolatier. Kurset inkluderer leksjoner i vinduskjermdesign, opprettelse av kunstneriske brikker til utstillingsvindu, samt nye sjokoladeutsmykningsteknikker. Kurset inneholder detaljerte leksjoner fra Master Chocolatiers, medlemmer av Academy of Master Chocolatiers, og besøk til Chocolate-produsenter. Kurset er på italiensk språk og lærere støttes av en tolk på engelsk .
Minimum antall deltakere: 12.
Varighet
Kurset har en total varighet på 4 måneder:
- 4 uker teoretiske og praktiske leksjoner ved instituttet
- 12 ukers praktisk opplæring (valgfritt) på spesialiserte laboratorier valgt av ICIF .
De som kan delta i kurset er:
- Italienske og utenlandske fagfolk av mat og vin
- Italienske og utenlandske matelskere og entusiaster
Leksjonsemner
Kultiveringen av kakaobønnen
- Kakao i verden
- Sjokolade, et uendelig mysterium: Transformasjonen fra frøet til sjokolade og fra sjokolade til sjokolade
- Teknisk aspekt av kakao
- Aromatiske profiler av kakao
- Artisan bruk av sjokolade
Behandling av kakao
- Kakao: sensorisk analyse av 28 varianter fra hele verden
- Steking
- Brekningen i bønnen: Forberedelse av kakaobønnen fra hele bønnen til nibben
- Slipingen: første sliping av kakao
- Oppskrifter av sjokolade og anvendelse av beregningsprogrammet
- Raffinering
- Conching
- Den profesjonelle tempereringsteknikken
Ingredienser, produksjon og bruk av sjokolade
- Artisan Chocolate: innsikt i ulike smeltings- og prosessteknikker
- Manuell temperering av sjokolade: innsikt i de mekaniske teknikkene i en kontinuerlig syklus
- Støping av sjokolade til hule hylster: Tilberedning av praliner med forskjellige fyllinger
- Tilberedning av fyllinger: ganaches, prinser, cremini eller gelé
- Sjokolade belegg: innsikt i bruk av farger og metaller
- Forberedelsen av små ting i modellert sjokolade
- Behandlingen av Satin Chocolate
- Små stykker å presentere: realiseringen av et kunstnerisk stykke for å vise frem
- Nye teknikker for sjokoladedekorasjon
Professorer av Chocolaterie
- Dyp leksjoner med teoretiske og praktiske seminarer holdt av verdensberømte profesjonelle konditorer - Mestere fra Academy of Master Chocolatiers
- Hver dag vil en annen Master Chocolatier forberede sin egen sjokolade spesialitet fra de enkle forberedelsene til de mest klassifiserte
Profesjonelt Internship (valgfritt)
Studenten kan velge om programmet skal fortsette med en internshipperiode (internship er valgfritt) som varer i alt 3 måneder (12 uker) på konditorier eller sjokoladeprodusenter som tidligere er valgt av instituttet og som tilhører akademiet av Master Chocolatiers.
I selskaper som ikke er i stand til å gi innkvartering, er det etter studentens skjønn å velge et annet selskap som kan tilby overnatting, ellers kan skolen bistå med å finne alternative innkvartering, som vil være på studentens bekostning sammen med måltider.
avgifter
Gebyret for Chocolaterie Course er 5.000,00 Euro. Det er mulig å registrere for en 1 ukers periode, gebyret for hver ukentlige modul er på 1.500,00 Euro. Gebyret for kurset inkluderer:
- Overnatting på ICIF guesthouse i små leiligheter (bestående av to soverom med ett, to eller tre senger og et bad) og frokostservice i 3 uker (uke 1, 3 og 4)
- Hotell overnatting i Vicoforte i uke 2, med frokost service og måltider fra mandag til fredag, re-entry til skolen på lørdag
- Måltid på instituttet fra mandag til lørdag (skolen er stengt på søndager og på helligdager)
- Teoretisk-praktiske leksjoner som angitt i programmet
- Undervisningsmaterialer (oppskriftshefter, lyd-videosystemer etc.)
- Mat og vinprodukter for leksjonene og smaksprøver
- Bruk av utstyr og redskaper under leksjoner i de forskjellige laboratoriene
- En full kokkens uniform: Kokkens jakke med ICIF logoen, et par kokkens bukser, et forkle med ICIF logoen og en bandana med ICIF logoen
- Bistand under midlertidig oppholdstillatelse og for det italienske skatteidentifikasjonsnummeret
- Buss overføring til og fra Vicoforte for uke 2
- Diplom fra instituttet etter gjennomføring av kurset
Alt annet enn ikke spesifikt angitt ovenfor, er ikke inkludert.
Tilleggsgebyr ikke inkludert i kurset:
- 50 € for helseforsikringen som dekker de grunnleggende medisinske utgiftene og utgiftene eller gjenopprettingen til sykehuset bare for ulykker i løpet av arbeidstiden for hele perioden av kurset (bare dersom studenten ikke fastsetter allerede en helseforsikring i sin egen land).
- 50 € for de som har til hensikt å dra nytte av gruppebussoverføringen, bare ved ankomst i Italia, organisert av ICIF instituttet på søndag før kursstart, fra Milan Malpensa flyplass. Betaling av 50 euro kan gjøres i balansen av kurset ved bankoverføring, eller i kontanter eller med kredittkort på ICIF Directions kontor den første dagen av kurset.
stipend
Stipend er tilgjengelig for deltakere av italiensk nasjonalitet som er bosatt i Italia. For å finne ut hvordan du søker, vennligst kontakt oss eller ring ICIF instituttet i Costigliole d'Asti.