Jeg nivå masterkurs i italiensk mat og ønologi
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turin, Italia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 5 500 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Jeg nivå masterkurs i italiensk mat og ønologi
Fire uker med teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene
I Level Master Course in Italian Cuisine and Oenology er satt opp i to deler: det første består av teoretisk-praktiske leksjoner ved ICIF hovedkvarter, supplert med pedagogiske feltreiser; den andre, bestående av et profesjonelt internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene), på en restaurant valgt av skolen.
Kortkurset er designet for fagfolk eller studenter som ønsker å gjennomgå et raskere treningsprogram på tradisjonelt og moderne kreativt kjøkken, med innsikt i oljer, balsamicoeddik, urter og krydder, tradisjonelle første kurs, oster, bakverk og vin.
Minimum oppmøte 12 - maksimum 24.
Varighet
Kurset har en total varighet på 3 måneder:
- 4 uker teoretiske og praktiske leksjoner ved instituttet
- 8 ukers internship (valgfritt) på italiensk restaurant valgt av instituttet
De som kan registrere er:
- Indehavere av diplomer fra institusjoner eller sentre for høyere utdanning
- Utenlandske og italienske fagfolk fra mat- og vinsektoren
- Arbeidstakere fra sektoren med minst tre års dokumentert erfaring i gjestfrihetsbransjen over hele verden
Leksjonsemner
Matlagingskurs
- Ekstra jomfruoliven og andre krydder
- Vin, balsamico og aromatisk eddik
- Urter og krydder
- Varme og kalde forretter
- Grønnsaker og salater
- Ris og risottos
- supper
- Tørket pasta og sauser
- Frisk og fylt pasta
- Polenta, gnocchi, flans og timbales
- Ferskvann og saltvannsfisk
- Hvit kjøtt, lam, svinekjøtt og biff
- oster
Pastry klasser
- desserter
- Små bakverk
- Iskrem og sorbet
Vinklasser
- Vine voksende og vinfremstilling teknikker
- Vinsmakingsteknikker
- Mat og vinparing
- Introduksjon til kjente italienske viner
Italiensk språkklasser
- Grunnleggende kunnskaper om italiensk språk og grammatikk
- Gruppesamtaler
Opplæringsreiser
Oppskrifter som er utarbeidet, kan variere i henhold til sesongen og produkttilgjengelighet. Antall oppskrifter utarbeidet varierer i henhold til vanskelighetsgraden og, når det gjelder håndklasser, fra ferdighetsnivået og gjennomføringshastigheten til de deltakende elevene.
Praktik (valgfritt)
Den profesjonelle praktikplassen - valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene, finner sted på slutten av Kortkurset på restauranter som tilhører Jeunes Restaurateurs d'Europe Association, som ICIF har fastsatt en avtale med.
Restaurantene for internship trening er valgt av ICIF erfarne medarbeidere. Her kan studentene sette i bruk og forbedre alle ferdighetene som læres i løpet av kurset, samt forbedre kunnskapen i sitt spesielle område. Gruppene er delt og hver student sendes til en annen restaurant. Styret og innkvarteringen leveres av restauratørene som er vert for studentene, som gir dem overnatting til disposisjon.
avgifter
Avgiften for Short Course er på 5.500,00 Euro. Avgiften for kurset inkluderer:
- Overnatting på instituttets gjestehus i mini-leiligheter (bestående av to rom med en, to eller tre senger og et bad) med frokost inkludert i 4 uker
- Måltid på skolen fra mandag til lørdag (skolen er stengt på søndager og på helligdager)
- Teoretisk-praktiske leksjoner, som per planlagt program
- Opplæringsmateriell (hånd-outs, audiovisuelle hjelpemidler, etc.)
- Matvarer til leksjoner og smaksprøver
- Bruk av utstyr og verktøy under leksjoner i de utpekte klasserom
- En komplett kokkens uniform bestående av: Kokkens jakke med instituttets logo, et par kokkens bukser, et forkle med instituttets logo og en bandana med instituttets logo
- Bistand, under kurset, i de byråkratiske prosedyrene for utstedelse av midlertidig oppholdstillatelse og av skatteidentifikasjonsnummer
- Diplom fra instituttet ved gjennomføring av kurset
Alt som ikke er nevnt ovenfor, er ikke inkludert.
Tilleggsgebyr ikke inkludert i kurset:
- 50 € for helseforsikringen som dekker de grunnleggende medisinske utgiftene og utgiftene eller gjenopprettingen til sykehuset bare for ulykker i løpet av arbeidstiden for hele perioden av kurset (bare dersom studenten ikke fastsetter allerede en helseforsikring i sin egen land).
- 50 € for de som har til hensikt å dra nytte av gruppebussoverføringen, bare ved ankomst i Italia, organisert av ICIF instituttet på søndag før kursstart, fra Milan Malpensa flyplass. Betaling av 50 euro kan gjøres i balansen av kurset ved bankoverføring, eller i kontanter eller med kredittkort på ICIF Directions kontor den første dagen av kurset.
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Ekspert i digitale verktøy innen turisme og gastronomijournalistikk fra Rey Juan Carlos University: Fra sosiale nettverk til nevromarkedsføring
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
University Extension Course Design av laktosefrie menyer i restauranter
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
Universitetsutvidelseskurs Opprettelse av en gastronomisk merkevare
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer