Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Madrid Interiørdesign og dekorasjon Sommerkursus
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Interiørdesign og dekorasjon Sommerkursus

Madrid, Spania

2 Weeks

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

01 Jul 2024

EUR 1 200

På universitetsområdet

Introduksjon

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Interiørdesign og dekorasjon Summer Junior Course vil tillate elevene å designe og dekorere mellomrom.

Takket være dette kurset lærer studentene å definere begreper, representere ideer, velge møbler og andre viktige elementer å dekorere, samt finne ut hvordan farge og materialer påvirker interiørdesign.

Mål:

  • Å gi grunnleggende kunnskap til å forstå og dekorere mellomrom, og forstå hvordan de relaterer seg til objekter og mennesker.
  • Å tilpasse objekter og mellomrom kreativt
  • Å lære noen dekorasjonsmetoder og teknikker.

Interiørdesign og dekorasjon er en av sommerkursene i IED Madrid Junior Academy. Summer Juniors er kurs i design, mote og visuell kommunikasjon designet spesielt for unge mellom 14 og 18 år.

Deres mål er å starte studentene i designens verden, utvikle sine kreative ferdigheter og gi dem de grunnleggende verktøyene for å lette deres tilgang til disse disipliner.

Studentene vil lære mens de har det bra i den beste kreative sammenhengen. De vil nyte en unik opplevelse og få mest mulig ut av ferien. I denne forstand tilbyr Madrid alt det en student kan ønske seg.

Kosmopolitisk, innbydende, tradisjonell og avantgarde, åpen og dynamisk, Madrid er også hovedstad for design og innovasjon, med et intens kulturliv og en ungdommelig, rastløs og optimistisk ånd.

Ideelle studenter

Opptak

Om skolen

Spørsmål