Keystone logo
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Introduksjon

Hvorfor Ilia State University ?

Ilia State University ønsker velkommen hvert 5.000 freshmen hvert år på alle nivåer av høyere utdanning. ISU forsøker å møte hver elevs behov og hjelpe dem med å nå sitt potensiale. Ilia State University utnytter sine studenter med en allsidig opplevelse for å gi dem den nødvendige kunnskapen, ferdigheter og selvtillit for å oppnå fremtidige karrieremål. ISU gir et avansert og dedikert akademisk samfunn hvor studentene kan lære av eksperter og få den kvalifikasjonen de leter etter.

Vi tilbyr:

Student-sentrert undervisning - Vibrerende relasjoner mellom professorer og studenter bidrar til et velfungerende faglig samarbeid og debatter. Studentene oppfordres og støttes av fakultetet for å finne sine individuelle forskningsinteresser under studiene.

Øvelsesbasert læreplan - ISU samarbeider med statlige organer og internasjonale organisasjoner, samt offentlige og private enheter som skaper muligheter for studenter å integrere teoretisk kunnskap i verden eller arbeid.

Utvekslings- og dobbeltgradsprogrammuligheter - Siden 2012 tilbyr ISU utvekslingsprogrammer til sine studenter og ansatte i en rekke internasjonale høyere utdanningsinstitusjoner. ISU tilbyr sine studenter den eksklusive muligheten til å skaffe seg et dobbeltgrads diplom med ulike østerrikske og amerikanske universiteter.

Konkurransedyktige studieavgifter - ISU tilbyr førsteklasses utdanning med konkurransedyktige studieavgifter og fleksible betalingsmuligheter i landet og regionen også.

Uforglemmelig studentlivsvennlig, innbydende samfunn hvor studentene kan engasjere seg i en rekke akademiske, sosiale og kulturelle aktiviteter.

Bli med Ilia State University og start din fantastiske livserfaring med oss!

Steder

  • Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

Spørsmål