Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Introduksjon

På ITE strever vi for å gjøre læring både hyggelig og likevel relevant for din fremtidige karriere. Vi gjør dette ved å bringe din fremtidige arbeidsplass til våre studiesteder. Og fordi overgangen fra skole til karriere er stor, prøver vi å gjøre det jevnere ved å utforme kursene våre med tanke på deg.

ITE tilbyr nærmere 100 kurs på tre toppmoderne høyskoler. Disse kursene er gruppert i karriereklynger - Applied & Health Sciences, Business & Services, Design & Media, Electronics & InfoComm Technology, Engineering and Hospitality. Våre bransjekjente sertifikater innen disse ferdighetsområdene har hjulpet kandidater og voksne elever med å få bedre jobbutsikter og karriereutvikling.

Foruten kurs på Nitec og Higher Nitec-nivå, tilbyr vi også kurs på Diploma-nivå. Vi har nå tre tekniske diplomkurs i samarbeid med prestisjefylte utenlandske institusjoner og 24 ITE-arbeidsdiplomer som er utviklet og gjennomført av våre industripartnere og ITE.

For å gi flere Pathways og bredere valg for ferdighetsprogresjon, har vi økt spekteret av Higher Nitec-kurs og antall traineekurs. Vi har også gjort det mulig for de som viser interesse og dyktighet å delta på et kurs gjennom vår tidlige opptaksøvelse. Vi har gjort alt dette, slik at både nye studenter og ITE-kandidater kan se frem til å oppgradere sine ferdigheter, uavhengig av læringsstiler.

Steder

  • Singapore, Singapore

Spørsmål