
Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) in
AAS -grad i konditori og baking Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Stipend
Introduksjon
I det første året av programmet, skal studentene lage bakverk deig utarbeidelser, grunnleggende kringle kremer, grunnleggende kake produksjon, og brød produksjon. Etter hvert som elevene blir mer selvsikre, bygger de på ferdigheter de har mestret i tidligere klasser for å lage stadig mer komplekse kaker og desserter og til slutt fulle dessertmenyer.
I løpet av det andre året skal studentene utvikle kunstnerskapet sitt ved å lage sukker- og sjokoladekonfekt, spesielle kaker, fremstillinger for konkurranser og arrangementer og til slutt utforske fortroppstrenden i forskjellige deler av verden. Gjennomføringen av programmet vil kulminere med et internship, som deltar i faktiske offentlige matserveringsoperasjoner som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder inkluderer Institutes egen restaurant L'Ecole eller drev praktiske utdanningsfasiliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, spa og matleverandører.
Generell utdanning, et viktig aspekt ved høyere læring og en verdifull ressurs i dagens sterkt konkurransedyktige verden, er representert ved generell utdannelse som er designet for å sikre at studentene har de kognitive evnene som er avgjørende for deres suksess på arbeidsplassen.
Fokuset for dette programmet er å kryss-trene studenter innen konditori og baking, og introdusere studentene for ferdigheter og teknikker som vil gi dem størst fleksibilitet på arbeidsmarkedet og fremtidige tilbud. Dette programmet forbereder studentene på inntreden til sysselsettingsmuligheter på mellomnivå i den profesjonelle næringsmiddelindustrien og forvaltningsområder, inkludert konditor, assisterende konditor, detaljkakedekoratør, konditor og baker.
Etter fullført grad i profesjonell baking og bakverk, er studentene velkommen til å ta American Culinary Federations Certified Baking Examination.