
Sertifikat in
Sertifikat i konditori og bakervarer Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Stipend
Introduksjon
Dette programmet inkluderer praktisk undervisning i teknikker som forskjellige bearbeiding av kringle deig, grunnleggende bakverkskremer, grunnleggende kakeproduksjon og brødproduksjon. Etter hvert som elevene blir mer selvsikre, bygger de på ferdigheter de har mestret i tidligere klasser for å lage stadig mer komplekse kaker og desserter og til slutt fulle dessertmenyer.
Programmet kompletteres med kvalitative aspekter ved matlaging, inkludert sanitet, identifisering av produkter, innkjøp og kostnadskontroll. Instituttet tilbyr et omfattende sekvensielt studium av grunnlaget for baking og konditori som trengs for å komme inn i bransjen for å komme på mellomnivåstillinger.
I løpet av det andre semesteret vil studentene praktisere og delta i faktiske matserveringsoperasjoner som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder inkluderer instituttets egen restaurant L´Ecole eller drev praktiske utdanningsfasiliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, spa og matleverandører.
Etter fullføring av sertifikatet i patisserier og bakervarer, vil studentene være forberedt og kvalifisert til å gå inn i næringsmiddelindustrien eller for å forfølge en Associate of Applied Science Degree i patisserie og bakervarer, og videreutvikle sine utdanningsmål og karrieremuligheter. Alle studiepoeng oppnådd under sertifikatprogrammet vil bli overført til følgende grad.