
Avansert diplom in
Høyere Diplom i Bakverk og Konditori International Culinary Institute

Introduksjon
Bilde med tillatelse fra Yrkesopplæringsrådet

Programmål
Utstyrer studentene med ledelseskunnskaper og ferdigheter og praktiske anvendelser i bakervarer og bakverk for å forberede dem på tilsynsroller i bransjen;
Dyrker studentenes forestilling om livslang læring og utvikler studentene til å være selvstendige elever med lokal, nasjonal og global visjon for videre studier og profesjonell utvikling i gjestfrihetsindustrien;
Utstyrer studentene med nødvendig teknisk og faglig kunnskap og ferdigheter, først på paraprofesjonelt nivå, gjennom blanding av teoretisk og praktisk anvendelse.
Karrieremuligheter
Det gis hjelp til jobbplassering for å gjøre det mulig for våre kandidater å starte karrieren i operative stillinger i konditorier, bakerier, kafeer, restauranter, hoteller, alpinanlegg, temaparker, klubbhus og mer. Etter å ha fått yrkeserfaring kan de gå videre til tilsynsstillinger som Demi-Chef, Chef de Partie og Pastry Sous Chef. Utstyrt med ledelsen vet hvordan i bakeri og konditori og forretningsstudenter kan også velge å åpne sitt eget bakeri, konditori eller kafé.

Bilde med tillatelse fra Yrkesopplæringsrådet
Profesjonell anerkjennelse
Institutt for gjestfrihet (IOH)
- Nyutdannede som har fullført programmet, er kvalifisert for å søke om tilknytningsgrad for medlemskap.
- Studenter som studerer matlaging og cateringprogrammer, må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Vellykkede kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
- Nyutdannede fra høyere utdanning i bakervarer og konditori som oppfyller følgende opptakskrav, kan delta i det tyske handelsprøvekvalifiseringssystemet. Vellykkede kandidater tildeles "Certified Pastry Cook", som tilbys i fellesskap av International Culinary Institute og Handwerkskammer Koblenz (Chamber of Skilled Crafts) HwK Koblenz, Tyskland.
- Minimum 22 år
- Minimum 1 års relevant arbeidserfaring
- Relevant sertifikat i hygiene og sikkerhet (grunnleggende mathygienesertifikat for hygienetilsynsmann)
Generelle inngangskrav
Graduate fra videregående skole med bevist engelskspråkkunnskaper, f.eks. IELTS på 5,0 eller tilsvarende.
Søknadene vurderes individuelt av den aktuelle avdelingen.
Opptak
Læreplan
Profesjonell anerkjennelse
Institutt for gjestfrihet (IOH)
- Nyutdannede som fullførte programmet er kvalifisert til å søke om tilknyttet medlemskap.
- Studenter som studerer matlagings- og cateringprogrammene må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Suksessfulle kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
- Nyutdannede med høyere diplom i bake- og konditorkunst som oppfyller følgende opptakskrav, kan delta i det tyske kvalifiseringssystemet for handel. Suksessfulle kandidater tildeles "Sertifisert konditor" som tilbys i fellesskap av International Culinary Institute og Handwerkskammer Koblenz (kammer for dyktige håndverk) HwK Koblenz, Tyskland.
- Minimum 22 år
- Minimum 1 års relevant arbeidserfaring
- Relevant sertifikat i hygiene og sikkerhet (Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisor)
Galleri
Karrieremuligheter
Arbeidsplasseringshjelp er gitt for å gjøre det lettere for våre nyutdannede å starte sin karriere i operative stillinger i konditorier, bakerier, kafeer, restauranter, hoteller, feriesteder, fornøyelsesparker, klubbhus og mer. Etter å ha fått yrkeserfaring, kan de avansere til tilsynsstillinger som Demi-Chef, Chef de Partie og Pastry Sous Chef. Utstyrt med ledelseskunnskap innen bakeri- og konditoridrift og business-studenter kan også velge å åpne eget bakeri, konditori eller kafé.