
Avansert diplom in
Høyere diplom i klassisk vestlig mat International Culinary Institute

Introduksjon

Bilde med tillatelse fra Yrkesopplæringsrådet
Programmål
- Utstyrer og forbereder studentene til å jobbe i serveringsbransjen og utvikler deres intellektuelle og profesjonelle kompetanse for å imøtekomme bransjens krav om profesjonell arbeidsholdning, og klassisk vestlig mat og teknikker for god mat;
- Gjør det mulig for studenter å mestre klassiske franske kulinariske teknikker og tilpasse dem over hele verden som anerkjent anerkjennelse for karriereutvikling innen hotell-, restaurant- og cateringbransjen;
- Tilbyr en unik læringsopplevelse rettet mot å forbedre tekniske ferdigheter og stimulere kreativitet med vekt på praktisk læring.
Karrieremuligheter
Nyutdannede vil være profesjonelt klare til å ta opp operative stillinger som er tilgjengelige i et bredt spekter av cateringvirksomheter, som restauranter, hoteller, feriesteder, temaparker og klubbhus. Etter å ha opparbeidet seg faglig erfaring, vil de bli svært dyktige kandidater til tilsyns- og lederstillinger.
Profesjonell anerkjennelse
Studenter som studerer matlaging og cateringprogrammer, må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Vellykkede kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Nyutdannede fra høyere diplom i klassisk vestlig mat som har minst ett års arbeidserfaring etter kvalifisering og minimum 22 år, kan delta i det tyske handelsprøvekvalifiseringssystemet. Vellykkede kandidater tildeles 'Certified Cook in Western Cuisine' som tilbys av International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Generelle inngangskrav
Graduate fra videregående skole med bevist engelskspråkkunnskaper, f.eks. IELTS på 5,0 eller tilsvarende.
Søknadene vurderes individuelt av den aktuelle avdelingen.
Læreplan
Profesjonell anerkjennelse
Studenter som studerer matlagings- og cateringprogrammene må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Suksessfulle kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Nyutdannede med høyere diplom i klassisk vestlig mat som har minst ett års arbeidserfaring etter kvalifiseringen og minimum 22 år kan delta i det tyske kvalifikasjonssystemet for handelstest. Suksessfulle kandidater tildeles "Certified Cook in Western Cuisine" som tilbys av International Culinary Institute og Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Opptak
Galleri
Karrieremuligheter
Nyutdannede vil være profesjonelt klare til å ta opp operative stillinger tilgjengelig i et bredt spekter av cateringbedrifter, for eksempel restauranter, hoteller, feriesteder, fornøyelsesparker og klubbhus. Etter å ha samlet yrkeserfaring, vil de bli svært dyktige kandidater for tilsyns- og lederstillinger.