Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Introduksjon

Om Tufts

Tufts er ledende innen amerikansk høyere utdanning, karakteristisk for suksessen som et mellomstort universitet som utmerker seg i forskning og gir studentene en personlig opplevelse. Vår unike kombinasjon av forskning og liberal arts tiltrekker studenter, fakulteter og ansatte som trives i vårt miljø av nysgjerrighet, kreativitet og engasjement.

Oppdrag

Tufts er et student-sentrert forskningsuniversitet dedikert til skapelse og anvendelse av kunnskap. Vi er opptatt av å tilby transformative opplevelser for studenter og fakulteter i et inkluderende og samarbeidende miljø hvor kreative lærde genererer dristige ideer, innoverer i møte med komplekse utfordringer og markerer seg som aktive borgere i verden.

Syn

Å være et innovativt universitet for kreative lærde på tvers av et bredt spekter av skoler som har stor innvirkning på hverandre og verden.

Om internasjonale programmer og partnerskap

Vi tilbyr de mest innovative, dynamiske programmene som er tilgjengelige i dag. Vi tror at den beste måten å lære et språk eller en kultur på er å leve det. I tillegg til den rike timeplanen for utflukter som introduserer studentene for Boston, et sterkt boliglivsprogram og mange muligheter for kulturell utveksling, tilbyr Tufts et uslåelig fakultet.

Fakultet

Alle medlemmer av fakultetet vårt er profesjonelle engelske instruktører med lang erfaring med å undervise i engelsk som andrespråk. Våre engelskklasser undervises av dedikerte instruktører som bruker fantasien og erfaringen for å maksimere hver elevs læringspotensial. Tufts English Language Programs er nyskapende i måten de kombinerer klasseromsmateriale med virkelige erfaringer.

Ekstra-læreplaner

Klassetid kompletteres med en rekke virkelige aktiviteter som hjelper deg å leve språket mens du lærer det. Du vil snakke og bruke språket hver dag, som er den naturlige måten å forbedre din evne og selvtillit. Fra engasjerende klasser til spennende ekskursjoner og kveldsdiskusjoner om amerikansk liv og skikker, hjelper vi deg med å lære språket og kulturen som er Amerika.

Steder

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Spørsmål