Keystone logo
Iowa Lakes Community College

Iowa Lakes Community College

Iowa Lakes Community College

Introduksjon

Iowa Lakes Community College ( Iowa Lakes ) ligger i den pittoreske Iowa Great Lakes Region, og tilbyr flere steder i et fem-fylkes tjenesteområde: Algona, Emmetsburg, Estherville, Spencer og Spirit Lake.

Du kan ta kurs enten heltid eller deltid; dager, kvelder eller helger, via TV, fiberoptikk, eller med en professor i klasserommet, og via Internett med online kurs.

Du kan også velge høyskoleoverføring, tekniske, yrkesfaglige og sertifikatkurs, en klasse om gangen eller etterutdanningskurs.

En av Iowas fremste samfunnskollegier, fakultetet og ansatte ved Iowa Lakes , anerkjenner læring er livslang. Etterutdanning er en vekt på høgskolen. Generelle interesser er tilgjengelige for voksne og eldre elever.

Tilpasset opplæring er spesielt designet for områdevirksomheter og bransjer. Opplæring kan gis på virksomheten eller Iowa Lakes - alt etter en tidsplan som er praktisk for virksomheten og de ansatte. I tillegg har høgskolen utviklet en rekke partnerskap med økonomiske utviklingsgrupper i området.

Iowa Lakes er også den primære regionale leverandøren av lisenskurs, voksen grunnutdanning, fullføring av videregående skole (HSED), videregående diplomkurs, pensjonert og senior frivillig program (RSVP) og kortsiktig yrkesopplæring.

Iowa Lakes er akkreditert av The Iowa Department of Education, The National Alliance of Concurrent Enrollment Partnerships (NACEP), Veterans Administration og The Higher Learning Commission.

Steder

 • Estherville

  South 18th Street,300, 51334, Estherville

  • Emmetsburg

   College Drive,3200, 50536, Emmetsburg

   • Spencer

    Grand Avenue,1900, 51301, Spencer

    • Spirit Lake

     21st Street,800, 51360, Spirit Lake

     • Estherville

      South 18th Street,300, 51334, Estherville

      Spørsmål