Keystone logo
IPU New Zealand

IPU New Zealand

IPU New Zealand

Introduksjon

På IPU New ZealandVi er kjent for vår vennlige, flerkulturelt miljø, og tverrfaglig tilnærming til læring. New Zealand og internasjonale studenter både lære å leve og jobbe fleksibelt i denne radikalt forandre verden gjennom sine studier ved IPU New Zealand.

Engasjerte lærere og støttepersonell gå utover det vanlige nivået av student forsiktighet for å sikre at hver elev får best mulig omsorg og personlig oppmerksomhet, fra når de begynner sine studier ved IPU New Zealand, Rett gjennom til å finne sin ideelle jobben. Du får den unike opplevelsen av å studere sammen med både New Zealand og internasjonale studenter, mens realisere ditt lederpotensial. Du får et bredt spekter av arbeidsføre ferdigheter gjennom mange klubber, komiteer, hendelser og andre muligheter tilgjengelig.

Vår International Network når globalt og oppfordrer deg til å oppleve andre kulturer, andre forretningspraksis og få virkelig universelle ferdigheter og kunnskap.

Som en av de lengste etablerte høyere private institutter i New Zealand, IPU New Zealand er erfarne i å tilby uovertruffen utdanning, støtte og fremtidig planlegging.

International Pacific University, Japan International Pacific University (IPU Japan), etablert i 2007 i Okayama by, Japan, er en søster universitet av IPU New Zealand. Selv om et nyetablert universitet, er det allerede kjent for sin suksess i utdanning og idrettsbaner. IPU fakultet for Sustainable Education for fremtidige generasjoner er den første av sitt slag i Japan og er vellykket trening et økende antall sertifisert pre-school, grunnskole og videregående skole lærere. Fakultet for kroppsøving skryte høyt kvalifisert vitenskapelig personale inkludert OL-vinnere, og tidligere profesjonelle idrettsutøvere.

20-ukers Exchange Programme med IPU i Okayama, Japan

Hvert år studenter fra IPU New Zealand og IPU Japan delta i to-veis utveksling program, som lar kredittoverføringer mellom de to institusjonene. Utvekslingsstudenter kan nyte et utvalg av karakterbyggende opplevelser, ved å møte og danne relasjoner med nye mennesker og fordype seg i kulturelle aktiviteter.

Gjennom Exchange Programme med IPU Japan, IPU New Zealand Studenter kan:

Forbedre japansk språk og interkulturelle kommunikasjonsferdigheter Bringe erfaringer tilbake til NZ som akademiske kreditter mot sin IPU New Zealand grad Få undervisningserfaring om å studere mot en undervisningskompetanse Utvikle sports ferdigheter i ledende anlegg

Steder

  • IPU New Zealand, 57 Aokautere Drive, 4474, Palmerston North

Spørsmål