Profesjonelt høyere teknisk kurs i catering og drikke
ISAG - European Business School
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Porto, Portugal
Språk
Portugisisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 2 315 / per year *
Søknadsfrist
02 Aug 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
* Gjeldende tabell for skoleåret 2023/2024
Introduksjon
GENERELL BESKRIVELSE AV KURSET
Dette kurset tar sikte på å trene profesjonelle seniorteknikere innen catering og drikke, som, autonomt eller veiledet, er i stand til å lede, koordinere og kontrollere aktivitetene og driften av mat- og drikketjenester (mat og drikke), integrert eller ikke i hotellenheter, og garanterer kvaliteten på tjenesten, optimalisering av ressurser og maksimering av virksomhetens lønnsomhet. Den underviser områdene Restaurant og Bar på en integrert måte, og inkluderer de beste internasjonale praksisene og erfaringene og en voksende tilnærming til behovene og forventningene til bedriftsmarkedet.Det gir arbeidsmarkedet spesialiserte fagfolk som har kompetanse til å lede bedrifter i mat- og drikkesektoren.LÆRINGSRESULTAT/HOVEDAKTIVITETER
a) overvåke, koordinere, kontrollere og organisere aktivitetene og driften av mat- og drikketjenester (mat og drikke);
b) Administrere operasjoner i mat- og drikkebedrifter;
c) Planlegge og strukturere menyer og beregne tilhørende kostnader;
d) Planlegge og utvikle strategien for å fremme og markedsføre mat- og drikketjenesten (F&B), sikre kvalitet og kundeorientering;
e) Planlegge, koordinere og organisere F&B-operasjoner, sikre kvaliteten på tjenestene;
f) administrere de økonomiske resultatene til F&B-tjenesten;
g) Kontroller kvaliteten på tjenesten og samhandlingen med kunden.
PROFESJONELLE RESULTATER:
Bedriftsledelse (administrasjon og ledelse) | Kommersiell direktør | Kokk for restaurant og bar | Kokk | Ansvarlig for kvalitet, hygiene og mattrygghet | Ansvarlig for markedsføring og kommersialisering av mat- og drikketjenesten.
UNDERVISNINGSSPRÅK: Portugisisk
Læreplan
KURSINNHOLD
1. ÅR
1. semester
- Anvendt økonomi
- Grunnleggende om ledelse
- Styring og kontroll av mat og drikke
- Spansk språk
- Engelske språk
- Matlagings- og konditoriteknikker l
2. semester
- Enogastronomi
- Engelsk språk brukt på cateringindustrien
- Ernæring, hygiene og mattrygghet
- Portugisiske og forretningskommunikasjonsteknikker
- Restaurant- og barteknikker I
- Informasjonsteknologi
2. ÅR
1. semester
- Atferd og organisasjonsetikk
- Finansregnskap
- Turistisk og digital markedsføring
- Cateringdrift
- Matlagings- og bakverksteknikker II
- Restaurant- og barteknikker II
2. semester
- Praksis
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
PROFESJONELLE UTflukter
Bedriftsledelse (administrasjon og ledelse) | Kommersiell direktør | Kokk for restaurant og bar | Kokk | Ansvarlig for kvalitet, hygiene og mattrygghet | Ansvarlig for markedsføring og kommersialisering av mat- og drikketjenesten.