Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Introduksjon

International utdanning er nå normen som verden blir mer og mer en global landsby. Vi i ISB er opptatt av å tilby våre internasjonale studenter en utfordrende, meningsfull og relevant pedagogisk erfaring i Dublin. Som ISB er et statlig anerkjent institusjon du kan være trygg på gode akademiske standarder.

Våre programmer er laget for å gi deg de kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som vil forbedre din profesjonelle karriere. Vi søker å gi sammenheng og materialer som vil hjelpe deg å utvikle seg som et individ i et flerkulturelt miljø.

Studenter fra USA og Europa kommer sammen hvert semester på ISB til å dele denne opplevelsen. Våre sentrumsfasiliteter vil sikre at du er i hjertet av en livlig og kosmopolitiske byen. Våre erfarne og høyt kvalifiserte team av ansatte og forelesere er engstelig for å sikre at din tid i Irland vil være både givende og utfordrende.

ISB Dublin er en privat handelshøyskole som spesialiserer seg på semester i utlandet programmer for internasjonale studenter. Vi er akkreditert av Kvalitet og Kvalifikasjoner Irland (QQI - tidligere HETAC). Vi ble etablert i 2009 og har for tiden ca 135 studenter per semester. Vi har en del tid fakultet av 17 forelesere. Vi samarbeider tett med våre partnerinstitusjoner i Frankrike, Tyskland, SPANIA, Russland, Danmark, Østerrike, Portugal og Latvia.

Vi er også Dublin sentrum for CEA (Kulturelle opplevelser Abroad), en amerikansk studie i utlandet organisasjon basert i Phoenix, Arizona. Våre amerikanske programmer er akkreditert av University of New Haven, Connecticut. Vi er også medlem av EAIE (European Association of Institutes of Education), Businet (et nettverk av internasjonale handelshøyskoler) og Forum for utdanning (USA-basert studie i utlandet organisasjon).

Steder

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Spørsmål