Keystone logo
Istituto Modartech

Istituto Modartech

Istituto Modartech

Introduksjon

Istituto Modartech er et italiensk høyere akademisk opplæringssenter innen mote- og kommunikasjonsfeltene autorisert av det italienske departementet for utdanning, universitet og forskning - MIUR til å utstede akademiske grader i høyere utdanning i kunst-, musikk- og dansesektorer - AFAM.

I tillegg forhåndsviser opplæringstilbudet kurs som er lovlig anerkjent på europeisk nivå (EQF-standard), med et bredt utdanningstilbud, fra mote- til kommunikasjonsdesignkurs, med programmer på campus og nett som et svar på spesifikke behov, evner og mål. .

Kreativitet og talent styres i en kunstnerisk og kulturell kontekst som gjør at de kan bevege seg rundt i samtiden og tilegne seg samtidig spesialiserte og strategiske ferdigheter.

Fullstendig opplæring og en laboratorietilnærming som har sin styrke i lærerstaben som kommer fra det akademiske og arbeidslivet, i en kontinuerlig dialog med den profesjonelle verden og konstant sammenligning med arbeidslivet, dens planlegging, tider og metoder.

Som en italiensk moteskole, er verdiene til undervisningsmetodene våre basert på arv, håndverk, teknologi og bærekraftig innovasjon. Der visjonen blir et prosjekt, en reiserute med erfaring, sammenligning og kreativ dialog med arbeidsverdenen, ved å ta i bruk tverrfaglige arbeidsprosjekter og siste generasjons teknologier.

Opplæringsløsningene og de akademiske aktivitetene er kuttet på de mest etterspurte profilene på markedet, og setter lidenskapen, evnene og veksten til hver enkelt student i sentrum for det hele. Praksisplasser tilbys som en del av pensum. Det er takket være denne filosofien og metoden at mer enn 87 % av studentene finner jobb på slutten av opplæringsperioden.

Vår historie

Istituto Modartech ble født fra erfaringen til skuespillere som spesialiserer seg på profesjonell opplæring med mål om å utvikle et ekspertisesenter til støtte for unge mennesker og industri.

Fra håndverk til kunst, fra teknikk til teknologi, er hvert element integrert i instituttets opplæringsmetode. Modartechs kunnskap bygget over tid representerer en teknisk-kulturell arv tilgjengelig for studenter og bedrifter.

Den pedagogiske, logistiske og teknologiske fortreffeligheten førte til MIUR-autorisasjonen – det italienske departementet for utdanning, universitet og forskning – til å utstede akademiske grader innenfor AFAM-feltet – Høyere utdanning i kunst, musikk og dans. En studietittel tilsvarende en bachelorgrad, i tråd med internasjonale universitetsstandarder.

I dag Istituto Modartech , foruten å omslutte sin historie og aktiviteter utført i mange års arbeid , et viktig nettverk bestående av fagfolk, lærere, studenter og bedrifter, som hver følger sitt eget oppdrag hovedsakelig preget av opplæring av menneskelige ressurser som har de nødvendige ferdighetene i tråd med arbeidsmarkedet i spesialiserte sektorer. Den er klar til å møte nye utfordringer for opplæring av fremtidige generasjoner.

Fra kles-, fottøy- og tilbehørsdesign, til dressmaking, og tradisjonell og CAD-mønsterproduksjon, til kommunikasjon, grafikk, webdesign og multimediateknologi, har Modartech Institute bidratt til opplæring av tusenvis av unge fagfolk.

Campus funksjoner

Istituto Modartech ligger i store industrirom hvor.For å støtte undervisningsaktiviteter, brukes nyeste generasjons teknologier og programvare på spesialiseringssektorene, for å tilegne seg spesialistferdigheter som kan brukes i et konkret arbeidsmiljø.

 • Mellomrom | Auditorium – Motevisningsområde – Bibliotek – Sett bilde
 • Profesjonelle verktøy | Suite Roman's Cad – Gjengivelse og utvidet virkelighet
 • Teknisk område | Wacom grafiske nettbrett – iMac – printplotter – 3d-skriver
 • Utstyr og verktøy | Industrimaskiner – Skotøy og tilbehørskolleksjoner – Arkiv av stoffer og lær – Forskningstrenderportaler

  Steder

  Steder
  • Pontedera

   Viale Rinaldo Piaggio,7, 56025, Pontedera

   • facebook
   • instagram
   • linkedin
   • twitter
   • youtube

  Programmer

  Spørsmål