Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Introduksjon

Vår pedagogiske metode

For tiden, takket være teknologisk innovasjon og transformasjonen av arbeidsmarkedet, har en mindre rigid og mer deltakende læringsmetodikk blitt pålagt. Derfor tillater en av dem, learning by doing, naturlig tilegnelse av gründerferdigheter.

Denne metodikken foreslår læring ved å gjøre, utvikle ferdigheter i en praktisk kontekst for å forstå hvordan man løser problemet (problembasert læring) og hvordan man implementerer det gjennom en kombinasjon av ideer i et samarbeidsmiljø (grupperom og wikier).

Kombinasjonen av den nevnte metodikken sammen med organiseringen av arrangementer knyttet til treningsprogrammet som sendinger på TwitchTv eller levering av praksis på GitHub, forener to grunnleggende og eksklusive kjennetegn ved ITTI: muligheten for å kunne bli offisielt sertifisert av produsent takket være våre Bootcamps og, følgelig, et lærerteam akkreditert og godkjent av nevnte produsenter i tillegg til deres bemerkelsesverdige yrkeserfaring som benchmarks i sektoren.

Tren når som helst og hvor som helst fordi fra ITTI-instituttet stiller vi til din disposisjon et toppmoderne treningsmiljø: Virtual Class (streaming). Gjennom hele opplæringsprosessen vil du ha støtte fra både læreren og alle ITTI-ansatte for å motivere deg, svare på spørsmålene dine og hjelpe deg, gjøre den nødvendige oppfølgingen slik at du kan nå de målene du har satt deg.

Statistikk

 • +4290 studenter registrert i våre programmer
 • +195 opprinnelsesland
 • +198 Utvekslingsavtaler med handelshøyskoler rundt om i verden

  Opptak

  Steder

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Spørsmål