Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Introduksjon

EAN Det er et universitet som har til hensikt å danne en pedagogisk fellesskap hvor du analysere, diskutere, reflektere og gi kunnskap om Management Sciences, med spesiell oppmerksomhet på kulturelle og samfunnsrelevans pedagogiske prosesser og tjenester som overføres til fellesskapet.

Dens oppgave er å utdanne fagfolk gründere kompetente til å lede prosjekter i skiftende og globale sammenhenger, ved hjelp av et system basert på samfunnsansvar og produksjon av kunnskap som bidrar til sosial og økonomisk utvikling tilnærming.

De er prinsippene i aksjon:

Humanistisk trening. Betydningen av sosial kontekst i den pedagogiske forslaget. Flertall deltakelse i byggingen av et prosjekt av kvalitet, innovasjon og inkludering. Svaret på samfunnets krav og markedet.

De er deres prioriterte verdier:

elsker for vitnet Senior ånd utholdenhet solidaritet fortreffelighet

Deres visjon er å være en institusjon leder i opplæring av fagfolk entreprenører, i samarbeid med den produktive sektoren og skape innovative kunnskap relevant for økonomisk og sosial utvikling.

opptak

Løpene som tilsier Graduate Institute of Business School Argentina starte to ganger i året: April og August. den Ledige stillinger er begrenset y se otorgan por estricto orden de inscripción.

Times kurs tilbys på grunnlag av kvoter, og av den grunn, er valgene reduseres i den grad at de er fullført.

Reservasjoner for registrering kan gjøres opp til ett år før starten av karrieren valgt.

dokumentasjonskrav

fotokopier DNI 2 bilder 4 farge x 4 Legalisert kopi av Certificate of Studies. Fysisk egnet.

Hvis du er i nærheten av våre steder, kan du nærmer institusjonen og godkjenne dokumentene som presenteres i original og kopi av vår Student Services Center. Hvis du bor på landsbygda, kan du sende fotokopier legalisert før en notarius publicus.

Ytterligere opptakskrav

Et intervju med en utdanningsinstitusjon Advisor Delta i dag Freshmen med de faglige myndigheter i Carrera.

Arbeiderpartiet web

Ett av målene er å legge til rette IUEAN elevene innføring i den profesjonelle verden. For å oppnå dette, har det en plattform kalt Web Laboral presentere nye jobbtilbud hver uke. Studenter kan laste opp din cv og søke om ulike søk som spenner fra juniorer til lederstillinger. På den annen side, for de som tar sine første skritt i arbeidsmarkedet IUEAN har et internship program hvor studentene kan tilegne seg de første verktøyene i ditt område av interesse, og på slutten, vurderes av selskapet for å observere deres utvikling i innlegget.

Steder

  • Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Spørsmål