Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Introduksjon

= merknad =

Dessverre må JF Oberlin University (JFOU) kunngjøre kanselleringen av sommersesjonen 2020 på grunn av koronavirusepidemien.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

Om JFOU

JF Oberlin University har nesten 9000 studenter, inkludert studenter og studenter fra utlandet. Hvert år har vi ca 550 utenlandske studenter på universitetet. Vi har også over 140 partnerskoler i mer enn tjue land og regioner rundt om i verden. Våre japanske studenter skaffer seg praktisk erfaring gjennom en rekke programmer, herunder ikke bare språkstudier og akademiske utvekslingsprogrammer, men også frivillige programmer og praktikopplegg. Universitetet har etablert fem utenlandske kontorer for å gjennomføre ulike aktiviteter i internasjonal utveksling og å støtte studenter som studerer i utlandet .

Tokyo & Machida-området

Spesialavdelingen dekker 621 kvadratkilometer og har en befolkning på 9 millioner. Det tiltrekker besøkende ikke bare fra utlandet, men også fra hele Japan med konsentrasjon av virksomheter og kommersielle anlegg, velutviklet trafikknett, og utallige kulturinstitusjoner og turistmål. Kontorene til Tokyo Metropolitan Government, den nylig gjenopprettede Tokyo Station-bygningen og Tokyo Skytree er bare noen få eksempler på sightseeing steder som er fulle av historie og tradisjon. Samtidig genererer nye severdigheter, er Tokyo uten tvil en av de mest avanserte i verden .

Machida

Sameksistensen av "gammel god natur og tradisjon" og "ny kultur" er en stor sjarm til turistbyen Machida. Byen har kjøpesentre, god mat og ulike attraksjoner. Fra Machida er det en lett forbindelse til sentrale Tokyo.

Steder

  • Tokyo

    3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

    Spørsmål