Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til JAMK

Vårt universitet for anvendt vitenskap ligger sentralt i Finland, og er en del av et større kunnskapsknutepunkt som skaper springbrettene for en bedre morgendag. Det er etterspørsel etter JAMK kandidater: de har kunnskapen, den rette typen holdning og stolthet over sine faglige ferdigheter. Å være profesjonell gir deg flere valg i livet og karrieren.

Lad kreativiteten din - her på JAMK . Fremtiden din starter her!

Velg din egen vei fra seks studieretninger

Få en praktisk orientert bachelorgrad og start din egen internasjonale karriere i Jyväskylä, Finland. Bachelorgradene består av 210–240 studiepoeng og standard gjennomføringstid varierer fra 3,5 til 4 år.

Søknadstidspunktet for Bachelorstudier gjennomført på engelsk er i 4. – 18. januar 2023. Våre studieretninger inkluderer Business Administration , IKT , Reiseliv og Bevertning , Sosiale tjenester og helsetjenester og helsetjenester,teknologi og transport og profesjonell lærerutdanning .

Byen Jyväskylä

Jyväskylä har fire vakre årstider som spenner fra varme grønne somre til skarpe hvite vintre. Byen ligger sentralt i Finland og er omgitt av mange flotte innsjøer og vakker natur. Både Finland og Jyväskylä er trygge steder å studere og bo. Jyväskylä er veldig dynamisk. Ta en titt på sports- og kulturaktivitetene, for ikke å snakke om restauranter og kafeer!

Dykk inn i mulighetene Jyväskylä tilbyr på visitjyvaskyla.fi! !

Visumkrav

Steder

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Spørsmål