Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Introduksjon

60250_Untitled.png

Université Jean Moulin Lyon 3, et universitet åpne for verden

I hjertet av Lyon og Bourg-en-Bresse, Jean Moulin Universitet tilbyr en læringsplass og forskning fokusert på menneskelige og samfunnsfag. Med 7 doktorgrads skoler og 19 forskningsenheter, utvikler det tverrfaglig forskning i forbindelse med de store spørsmål i samfunnet.

Medlem av Universitetet i Lyon, vert det mer enn 28 000 studenter og tilbyr et bredt spekter av yrkesrettet opplæring i god utdanning rammeverk, som bidrar til den intellektuelle og personlig utvikling.

Med over 5 000 internasjonale studenter hvert år, mange partnerskap i verden og vitenskapelige samarbeidsprosjekter med utenlandske universiteter, University Jean Moulin merkevare vil sin internasjonalisering ved å fremme student- og lærermobilitet.

Basere adgang til høyere utdanning på likestilling er en konstant bekymring for Universitetet Jean Moulin Lyon 3 som bekrefter sin overbevisning om at mangfoldet og spesifisitet er rike, og at hver enkelt av oss er også definert av sine forskjeller.

Fullt ut forpliktet til de sosioøkonomiske partnere, arbeider Jean Moulin Universitet å bidra til suksess for elevene og deres arbeidsevne, særlig ved å oppmuntre praksisplasser, vekslende og entreprenørskap.

60251_Untitled2idex.png

Steder

  • Lyon

    6 cours Albert Thomas, 69008, Lyon

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål