Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Introduksjon

Hvem vi er: Jul academy Italia

Jul academy er en italiensk musikkinstitusjon som spesialiserer seg på å tilby det høyeste nivået av musikkutdanning til lidenskapelige studenter over hele verden. Med over 15 års erfaring i feltet, har vi finpusset læreplanen vår for å tilby betydelige fordeler til studenter når de tar fatt på den valgte musikkkarrieren.

ONLINE LÆRING, PERSONLIG OG AKKREDITERT

ITALIENSK MUSIKKARV

Jul academy er basert i Italia. Italia har spilt en betydelig rolle i historien til europeisk musikk. Mange musikkinstrumenter, som fiolin og piano, ble oppfunnet i Italia. Den musikalske skalaen, operakunsten og mange musikkbegreper, som sonett, konsert, kvartett, ble også født i Italia.

PERSONLIG UNDERVISNING OG LÆRING

Klassestørrelsene våre er små. Råd og støtte er tilgjengelig på alle trinn av hvert kurs, og gir deg muligheter til å skreddersy din egen læring for å møte dine personlige behov.

EKSPERT LEIERE

Jul academy akademiveiledere er ikke bare fantastiske lærere, men også svært erfarne spillere, utøvere og entreprenører i musikkbransjen i seg selv, og gir unik innsikt i å bygge en karriere i musikkbransjen.

KVALITET OG AKREDITERINGER

Jul academy er et RSL Vocational senter, London College of Music eksamenssenter og har levert mer enn 200 sertifikater til studenter.

INSTITUSJONELL ONLINE LÆRINGSPLATTFORM

Våre nettstudenter kan dra nytte av vår institusjonelle læringsplattform. Alle lærebøker, innspilte leksjoner og øvelser vil være tilgjengelig på forespørsel i det virtuelle klasserommet.

KVALIFIKASJONER OG AKREDITERINGER

Jul academy er dedikert til å gi musikkundervisning av høyeste kvalitet til våre studenter. Vårt fakultet består av høyt kvalifiserte og erfarne musikkfagfolk som har grader fra prestisjetunge musikkinstitusjoner.

I tillegg er vi akkreditert av ledende musikkorganisasjoner, som RSL UK og London College of Music, som sikrer at pensum og fasilitetene våre oppfyller de høyeste standardene innen musikkundervisning. Med vår forpliktelse til fortreffelighet i både utdanning og ytelse, er våre nyutdannede godt forberedt på vellykkede karrierer i musikkbransjen.

VÅRE MUSIKKPROGRAMMER PÅ NETT:

Vi tilbyr musikkkurs av høy kvalitet på campusen vår i Italia og online for internasjonale studenter. Vårt mål er å gi internasjonale studenter samme utdanningsnivå som vi tilbyr på campus, ved å utnytte ekspertisen vi har opparbeidet oss over 15 år i musikkundervisningssektoren.

Kursene våre er tilgjengelige på vår nettbaserte plattform, med levende lærere som skreddersyr timene til de individuelle behovene til hver elev. Vårt mål er å hjelpe elevene med å nå sine musikalske og pedagogiske mål, gjennom våre fleksible, men strenge læringsmetoder. Disse metodene har vist seg vellykkede over hele verden og er tilgjengelige for studenter på alle nivåer, noe som sikrer tilfredshet for alle som søker.

Besøk nettsiden vår her og oppdag alle programmene våre.

Steder

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Spørsmål