Keystone logo
Jul academy Online Singing Course with Certificate
Jul academy

Online Singing Course with Certificate

Rende, Italia

0 Years

Italiensk, Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 120 / per month

Fjernundervisning

Introduksjon

Er du klar for å ta sangferdighetene dine til neste nivå? Se ikke lenger enn våre individuelle sangtimer på én time per uke, undervist av noen av de beste vokalinstruktørene i bransjen. Med programmet vårt kan du dra nytte av personlig oppmerksomhet og tilbakemeldinger, alt fra komforten av ditt eget hjem.

Kursene våre er designet for å fokusere på vokalteknikk, pustekontroll, repertoarbygging og prestasjonsferdigheter. Enten du er nybegynner eller en erfaren sanger, har vi alt du trenger for å nå dine mål og utløse ditt sanne potensial.

I tillegg til våre høykvalitetstimer, tilbyr vi også en endelig sertifisering tildelt av det prestisjetunge London College of Music, noe som gir deg ytterligere validering og anerkjennelse av sangferdighetene dine. I tillegg, med vår fleksible online planlegging, kan du enkelt tilpasse leksjonene våre til din travle livsstil.

Våre instruktører er alle svært erfarne fagfolk, dedikert til å hjelpe deg å nå ditt fulle potensial som sanger. De har jobbet med sangere på alle nivåer og bakgrunner, fra nybegynnere til erfarne profesjonelle.

Studieplan

Et sangmusikkkurs for nybegynnere, middels og viderekomne studenter krever en studieplan som imøtekommer de ulike kompetansenivåene til studentene. Hvert nivå krever en annen tilnærming for å sikre at studenten får mest mulig ut av kurset. Følgende studieplan gir en plan for å strukturere et sangmusikkkurs som er effektivt for nybegynnere, middels og viderekomne studenter.

Nybegynnernivå (klasse 1 til 3):

Nybegynnernivået er for elever som har liten eller ingen erfaring med sang. Fokuset på dette nivået er å lære grunnleggende sangteknikker og utvikle vokalkontroll. Det anbefales at kursstrukturen deles i to deler – teori og praktisk.Teori:

Introduksjon til musikk: Studentene vil bli introdusert til det grunnleggende innen musikk, inkludert notasjon, skalaer og tonearter.

Vokal anatomi: Forståelse av vokal anatomi er viktig for sang. Studentene skal lære de ulike delene av vokalsystemet og hvordan de jobber for å produsere lyd.

Pusteteknikker: Elevene vil bli undervist i ulike pusteteknikker som vil hjelpe dem til å kontrollere pusten mens de synger.

Tonehøyde og tone: Denne delen vil fokusere på teknikker for å utvikle riktig tonehøyde og tone. Den vil inkludere øvelser for å hjelpe elevene med å slå riktige toner og opprettholde en konsistent tone.

Øretrening: Elevene skal lære å utvikle øret sitt til å gjenkjenne ulike musikktoner.Praktisk:

Oppvarmingsøvelser: Elevene vil få undervisning i ulike oppvarmingsøvelser for å forberede stemmen før sang.

Sangteknikker: Et viktig aspekt ved denne delen vil være riktig sangstilling og teknikk.

Sangvalg: Elevene skal lære å velge sanger som de lett kan synge og som vil utfylle vokalområdet deres.

Prestasjonsforberedelse: Forberedelse til en forestilling er avgjørende for å øke selvtilliten.

Mellomnivå (klasse 4 til 6):

Mellomtrinnet er tilrettelagt for elever som har noen grunnleggende kunnskaper om sangteknikker. Dette nivået vil fokusere på å utvikle pustestøtte og forbedre tonehøyde og tone.Teori:

Avansert vokalanatomi: Studentene skal lære mer avanserte begreper om vokalanatomi, inkludert musklene som brukes i sang.

Tonehøyde og tone: Denne delen vil hjelpe elevene til å videreutvikle tonehøyde og tonehøyde.

Harmoni: Studentene vil bli undervist i det grunnleggende om harmonisering og hvordan de kan bruke det effektivt i sin sang.

Vokaløvelser: En mer fokusert tilnærming til stemmeøvelser vil bli tatt for å forbedre pustestøtten og stemmeomfanget.Praktisk:

Sangtolkning: Elevene skal lære å tolke sanger for å uttrykke følelser effektivt.

Sceneforestilling: Studentene skal lære å bruke scenen til sin fordel under forestillinger.

Avansert nivå (klasse 7 til 8):

Det avanserte nivået er for elever som allerede er godt kjent med sangteknikker og ønsker å fremme ferdighetene sine ytterligere. Dette nivået fokuserer på å utvikle en stemme- og sceneopptreden på profesjonelt nivå.Teori:

Utvidet vokal anatomi: Studentene vil lære avanserte konsepter av vokal anatomi, inkludert de fysiske og følelsesmessige forbindelsene til sang.

Stemmekontroll: Denne delen vil fokusere på å utvikle stemmedynamikk, inkludert bruk av stemmeregistre.

Musikalitet: Studentene vil lære avanserte musikalske konsepter som modulasjoner og akkordprogresjoner.Praktisk:

Avanserte sangteknikker: Avanserte teknikker for å forbedre de vanskeligste delene av sanger og fremføring.

Avansert sangtolkning: Studentene vil lære å tolke sanger for å uttrykke følelser effektivt og hvordan de kan kommunisere med et publikum.

London College of Music-sertifiseringer

Tabellen nedenfor sammenligner LCME-graderte eksamener med RQF- og EQF-systemene.

London College of Music Examination (LCME) UK Regulated Qualification Framework (RQF) European Qualification Framework (EQF)
1.-3. klasse Nivå 1 Nivå 2
4-5 klassetrinn Nivå 2 Nivå 3
6-8 klassetrinn Nivå 3 Nivå 4

Studentene som består eksamen i klasse 8, vil automatisk bli tatt opp til Diploma Level 6 i musikkutførelse eller undervisning.Så hvorfor vente? Meld deg på vårt nettbaserte sangkurs i dag og oppdag storheten i deg. Kontakt oss nå for en gratis videokonsultasjon!

Om skolen

Spørsmål