Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introduksjon

Som den største lærerforberedelsen i staten, har College of Education ved Kansas State University demonstrert evnen til å svare på behovene til det globale markedet ved å tilby en blanding av innledende og avanserte grader som forbereder enkeltpersoner fra alle geografiske områder, sosioøkonomisk bakgrunn og kulturer å undervise. Med mange års erfaring med å jobbe med internasjonale studenter fra hele verden, vil høyt kvalifisert fakultet med engelsk som andrespråk (ESL) erfaring forberede morsmålsspråklige spansk, kinesisk, japansk, fransk og tysk for lærerlisens. Studenter kan forvente å avslutte programmet med ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i klasserommet og utover. Vårt Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate er et flott sted for karriereskiftere å begynne veien for å bli lærer i verdensspråk.

Dette programmet utstyrer enkeltpersoner med instruksjonspraksis og teori som er nødvendig for å undervise amerikanske studenter i USA. Med bare ett semester til med kurs etter fullføring av sertifikatet, kunne interesserte kandidater fullføre en mastergrad i læreplan og instruksjon med en konsentrasjon om verdensmoderne språk. Ph.D. i Curriculum & Instruction er beregnet på avanserte kandidater som ønsker å fokusere på utdanningsforskning på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå.

Bli med oss og bli en del av det spennende globale momentumet K-State skaper innen verdensspråklærerutdanning!

Visjon, misjon og konseptuelt rammeverk

Vår visjon:

"Forbereder lærere til å være kunnskapsrike, etiske, omsorgsfulle beslutningstakere for en mangfoldig og skiftende verden."

Vår misjon blir oppfylt gjennom:

 • levering av eksemplarisk instruksjon til studenter på lavere og høyere nivå;
 • produksjon, tolkning og formidling av forsvarlig og nyttig forskning og stipend;
 • ledelse, samarbeid og service innen yrket;
 • og promotering, forståelse og feiring av mangfold.

akkreditering

Høgskolen vår omfavner akkreditering som et primært middel for å sikre profesjonen at vi oppfyller de høyeste standardene.

 • Kansas Department of Education (KSDE)
 • National Council Accreditation of Teacher Education (NCATE/CAEP)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Campus funksjoner

Kansas State University er et firecampussystem som verdsetter hver brikke i puslespillet. Hver campus har sine egne styrker og forbindelser som passer perfekt innenfor vår universitetsparaply. Lær mer om hver av våre unike campus nedenfor.

Manhattan

K-States hovedcampus ligger i "The Little Apple", og trives i sin livlige college-by-atmosfære.

Campus på Manhattan omfatter mer enn 2320 dekar, inkludert landbruks- og forskningsfasiliteter.

Manhattan har en befolkning på mer enn 56 000 og har et godt forhold til K-State-familien.

Dette campus ligger ved siden av Fort Riley, en stor hærinstallasjon, og samarbeider om mange militærfokuserte prosjekter.

Det amerikanske departementet for hjemmesikkerhets nasjonale bio- og agro-forsvarsanlegg blir bygget ved siden av campus.

Olathe

Olathe-campus ligger i Kansas Bioscience Park, og tilbyr en direkte portal som kobler universitetets kraftige forskningskapasitet til Greater Kansas City-området og utover.

Den nyeste K-State campus, Olathe åpnet dørene i 2011.

K-State Olathe er fokusert på å utvide den pedagogiske og økonomiske veksten i regionen, spesielt for fagfolk som jobber i metroområdet. Dette campus legger til rette for mange partnerskap mellom forskere og bedrifter, og utvikler teknologi for industribehov rundt om i verden.

K-State Olathe utvider også sin ekspertise til K-12-ledere gjennom pedagogisk programmering innen dyrehelse, mattrygghet og matsikkerhet.

Salina

Dette profesjonelle læringsmiljøet er bygget på teori, forskning og industriapplikasjoner, alt innenfor en liten campusatmosfære i Salina, Kansas.

Salina-campus er spesielt kjent for sitt luftfartsprogram i verdensklasse. Et toppmoderne studentlivssenter åpnet i 2009 og inkluderer en basketballbane i full størrelse og ulike løpe- og treningsområder.

Dette campus er et av de første og få universitetene i landet som tilbyr en bachelorgrad i ubemannede flysystemer og maskinlæring og autonome systemer. Salina, en by med nesten 48 000 innbyggere, tilbyr tilgang til mer enn 600 hektar med parklandskap og den årlige Smoky Hill River Festival.

Global

K-State Global Campus leverer utdanningsmulighetene til universitetet til studenter som ønsker å studere online eller på avstand.

Global Campus er hjemmet til K-State Online, som tilbyr mer enn 100 online kredittprogrammer, inkludert bachelor-, master-, doktorgrads-, sertifikat- og mindre programmer.

Fra 1966, da fakultetet reiste over delstaten Kansas for å undervise, når K-State Online nå studenter i alle 50 delstater og 41 land. K-State Global Campus tilbyr også ikke-kredittopplæring og programmer både personlig og online som resulterer i sertifisering, bekreftelse av fullføring eller etterutdanningstimer på en rekke felt.

Mer enn 3000 elever fullførte ikke-kredittprogrammer online gjennom Global Campus i 2020.

  Opptak

  Bli med i et fellesskap av forskjellsskapere, problemløsere, sent-nattdrømmere og ivrige mennesker tidlig om morgenen. Bli den neste game-changer. Bli den neste Wildcat.

  Hvordan søke

  • Gjennomgå opptakskravene, send inn søknaden din og ta neste steg mot graden din.
  • Fortell oss hva du er interessert i og få øyeblikkelig tilgang til en nedlastbar sammendrag av alt som er K-State.
  • Fra arrangementer på campus til personlige en-til-en-besøk, vi er klare til å rulle ut det lilla teppet for deg.

  Søknadsdokumenter

  Fullfør alle nødvendige seksjoner og last opp dokumenter eller medier til din elektroniske søknad etter hvert som de blir bedt om. Ikke send inn dokumenter via e-post eller post til forskerskolen (med mindre du mottar en forespørsel).

  Estimert oppmøtekostnad for internasjonale studenter

  Den estimerte kostnadsinformasjonen viser gjeldende minimumsberegnet midler en internasjonal søker må vise at de har for å motta de nødvendige dokumentene for reise og opptak. Midlene kan være dine egne, gitt av en sponsor, eller fra et stipend, eller en kombinasjon av disse. Se nedenfor for informasjon om erklæringen som kreves for å dokumentere pengene dine.

  Erklæring om økonomisk støtte

  Hver søknad må angi kilden til økonomisk støtte. Finansiell støttedokumentasjon bør ledsages av erklæringen om økonomisk støtte som bekrefter at økonomisk støtte er tilgjengelig for studenten mens han går på Kansas State University . Sponsorer må signere den økonomiske erklæringen; elektroniske signaturer godtas ikke.

  Denne dokumentasjonen er nødvendig for å utstede en I-20 eller DS-2019 og har ingen betydning for opptaksbeslutningen.

  Søkere trenger kanskje ikke å sende inn erklæring om økonomisk støtte hvis de oppfyller følgende kriterier:

  • H1 visuminnehaver ansatt på heltid, planlegger ikke å endre visumtype
  • H4 avhengig av H1-visuminnehaver, planlegger ikke å endre visumtype
  • F1/J1 studentvisuminnehaver registrert på heltid ved en annen amerikansk institusjon og vil ikke be om en I-20 eller DS-2019 fra Kansas State University nå eller i fremtiden.
  • Bosatt i et annet land utenfor USA og trenger ikke studentvisum (søker om online/fjernundervisning)
  • Har en I-20 eller DS2019 ved K-State og søker om et sertifikatprogram i forbindelse med deres nåværende master- eller doktorgradsprogram ved K-State

  Påmeldingsavgift

  Du må betale søknadsgebyret for å sende inn søknaden.

  Engelsk ferdighetskrav

  Hvis morsmålet ditt ikke er engelsk, krever Graduate School at hver søker gir en tilfredsstillende testscore for TOEFL, IELTS eller PTE.

  Stipend og finansiering

  The College of Education er forpliktet til å støtte den akademiske og profesjonelle suksessen til våre studenter.

  Kontor for studiestøtte

  Ta kontakt med oss for å finne ut mer om økonomisk støtteprosessen, studielån, stipend, stipend, ansettelse, veteranfordeler og utsettelse av undervisning. Vær oppmerksom på søknadsdatoene for K-State-stipend for fremtidige førsteårsstudenter og overføringsstudenter.

  Rangeringer

  Blant de beste

  Når du tilbyr en eksepsjonell studentopplevelse komplett med et bredt utvalg av akademiske valg, praktiske forskningsmuligheter og fritidsaktiviteter som fremmer vennskap, engasjement og fellesskap, vil du garantert bli lagt merke til både regionalt og nasjonalt. Vi er stolte av vårt rykte for fortreffelighet, og den kollektive K-State-familien gjør kontinuerlig sin del for å holde omdømmet vårt en realitet.

  Nasjonal rangering

  Princeton-anmeldelse: Beste høyskoler
  Princeton Review rangerte Kansas State University i flere kategorier i rapporten "The Best 389 Colleges: 2024 Edition".

  • nr. 1 for hyggeligste elever
  • nr. 1 for beste bykjoleforhold
  • nr. 2 for gladeste studenter
  • nr. 4 for best livskvalitet
  • nr. 5 for beste studentstøtte- og rådgivningstjenester
  • nr. 5 for beste idrettsanlegg
  • nr. 6 for studenter som elsker disse høyskolene
  • nr. 6 for beste helsetjenester
  • nr. 8 for beste college sovesaler
  • nr. 9 for beste karrieretjenester
  • nr. 9 for beste campusmat
  • Nr. 9 for college city får høye karakterer
  • Nr. 15 for de mest aktive studentregjeringene Princeton Review: Best Value Colleges

  Princeton Review rangerte K-State i flere kategorier i rapporten "Best Value Colleges for 2023".

  • nr. 2 for beste alumninettverk
  • nr. 2 for praksisplasser
  • nr. 10 for å påvirke
  • Money Magazine
  • En av Money Magazines beste høyskoler. (2023)
  • Høyskolerangering
  • Topp 10 beste universitetsbyer i landet. (2022) Regionale rangeringer SmartAsset
  • Topprangert universitetsverdi i delstaten Kansas (2022) University Magazine
  • nr. 1 universitet i Kansas (2022)

  Studentuttalelser

  Steder

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Spørsmål