Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introduksjon

Som den største lærerforberedelsen i staten, har College of Education ved Kansas State University demonstrert evnen til å svare på behovene til det globale markedet ved å tilby en blanding av innledende og avanserte grader som forbereder enkeltpersoner fra alle geografiske områder, sosioøkonomisk bakgrunn og kulturer å undervise. Med mange års erfaring med å jobbe med internasjonale studenter fra hele verden, vil høyt kvalifisert fakultet med engelsk som andrespråk (ESL) erfaring forberede morsmålsspråklige spansk, kinesisk, japansk, fransk og tysk for lærerlisens. Studenter kan forvente å avslutte programmet med ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i klasserommet og utover. Vårt Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate er et flott sted for karriereskiftere å begynne veien for å bli lærer i verdensspråk.

Dette programmet utstyrer enkeltpersoner med instruksjonspraksis og teori som er nødvendig for å undervise amerikanske studenter i USA. Med bare ett semester til med kurs etter fullføring av sertifikatet, kunne interesserte kandidater fullføre en mastergrad i læreplan og instruksjon med en konsentrasjon om verdensmoderne språk. Ph.D. i Curriculum & Instruction er beregnet på avanserte kandidater som ønsker å fokusere på utdanningsforskning på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå.

Bli med oss og bli en del av det spennende globale momentumet K-State skaper innen verdensspråklærerutdanning!

Visjon, misjon og konseptuelt rammeverk

Vår visjon:

"Forbereder lærere til å være kunnskapsrike, etiske, omsorgsfulle beslutningstakere for en mangfoldig og skiftende verden."

Vår misjon blir oppfylt gjennom:

 • levering av eksemplarisk instruksjon til studenter på lavere og høyere nivå;
 • produksjon, tolkning og formidling av forsvarlig og nyttig forskning og stipend;
 • ledelse, samarbeid og service innen yrket;
 • og promotering, forståelse og feiring av mangfold.

akkreditering

Høgskolen vår omfavner akkreditering som et primært middel for å sikre profesjonen at vi oppfyller de høyeste standardene.

 • Kansas Department of Education (KSDE)
 • National Council Accreditation of Teacher Education (NCATE/CAEP)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Campus funksjoner

  Opptak

  Studentuttalelser

  Steder

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Spørsmål