Keystone logo
Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Introduksjon

Universitetet har til hensikt å spille en banebrytende rolle i utviklingen av helsevitenskapelig teknologi og teknologi, med fokus på fire studieområder: helsevitenskap, humanmedisin, psykoterapi og rådgivning og neurorehabilitering.

Vårt utviklende utvalg av kurs, som skiller seg ut for sitt internasjonale perspektiv, tverrfaglig design og vekt på biomedisinsk ingeniørfag og helseøkonomi, vil være et verdifullt supplement til kursene som tilbys på Østerrikes offentlige universiteter.

Et team av eksperter fra den offentlige høyere utdanning og helsetjenesten sektorer danner Universitetets Degree Program Advisory Board. Universitetet bygger på kompetanse fra Universitetet i Wien, Donau Universitet Krems, IMC Universitetet for Anvendt Vitenskap Krems, Wien Universitet for Teknologi, Nedre Østerrikske sykehus tillit NÖ Landeskliniken-Holding og Universitetet i Basel.

Mission Statement

Fremtiden krever nye perspektiver på helse. Løsninger må bli funnet på problemene som følge av voksende befolkninger, lengre levetid, økende kostnader og den økende etterspørselen etter dyktige eksperter.

Vi ser oss selv som en pioner for innovasjon innen utdanning og forskning innen medisin og helsefag, og en katalysator for arbeid som vil være til nytte for samfunnet som helhet.

Som en del av et banebrytende, helhetlig tilnærming som ser helse som hjørnesteinen i fysisk, mentalt og åndelig velvære, har vi samlet fire disipliner som har en avgjørende innvirkning på helsepolitikken - helsevitenskap, humanmedisin, psykoterapi og rådgivning, og neurorehabilitering - under banner av helsefag. Kurser med spesialisering innen biomedisinsk ingeniørfag og helseøkonomi er en viktig del av våre studieprogrammer.

En sterk vekt på de sammenhengende områdene humanmedisin, biomedisinsk ingeniør og helseøkonomi er en annen fasett av vår integrerende, tverrfaglige filosofi. Samspillet mellom disse tre fagområdene åpner nye fagområder for forskning og forskning for helsepersonell, som har stor etterspørsel på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Mål

Karl Landsteiner University of Health Sciences utdanner neste generasjon helseforskere og leger. De vil være pionerer innen nye forskningsområder og flaggbærere for tverrfaglig tilnærming til helse og medisin. De vil sette nye standarder for forebygging, diagnose og behandling, samt forskning på 21st århundre sykdommer og medisinske forhold.

Grad programmer i helsefag, humanmedisin, psykoterapi og rådgivning, og neurorehabilitering utvikle studentenes kommunikasjons-, profesjonelle og problemløsende ferdigheter. Vårt nettverk av partnerhospitaler i St. Pölten, Krems og Tulln gjør det mulig å gi studentene en kvalitetssikret, forskningsrettet utdanning, og å utføre toppklassisk klinisk forskning med et sterkt internasjonalt rykte.

Biomedisinsk ingeniørfag og helseøkonomi er sentrale fokusområder på Karl Landsteiner Universitet. Begge disse fagene er integrert i vår state-of-the-art læreplan og viktige komponenter i våre studieprogrammer og forskningsinitiativer. Våre nyutdannede er i stand til å forstå implikasjonene av innovasjoner innen biomedisinsk ingeniørarbeid og håndtere utfordringene som helsepolitikken gir.

Våre etterspørseldrevne studieprogrammer med sitt sterke internasjonale fokus legger grunnlaget for førsteklasses utdanning, nye yrker, verdifull forskning og nyskapende virksomhet. Denne kombinasjonen gir pasienten tilgang til høykvalitets helsetjenester, støttet av nyskapende undervisning, forskning og teknologi.

Steder

  • Karl Landsteiner University of Health Sciences Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30 A-3500 Krems an der Donau, 3500, Krems an der Donau

Spørsmål