Keystone logo
Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Introduksjon

Om universitetet

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) ble grunnlagt i 1994 og er nå den største private høyere utdanningsinstitusjon i Republikken Tatarstan og hele Volga-regionen. Grunnleggeren, Dr. Vitaliy Timiryasov, en av alumnene i Kazan og Moskva Universiteter, la de beste tradisjonene for klassisk universitetsutdanning i grunnlaget for en ny skole.

Universitetet er blant 100 beste russiske høyere utdanningsinstitusjoner og 5 beste beste private universitet i Russland, den har den offisielle "europeiske kvalitet" gullmedalje for implementering av "Management of Quality" -systemet (ISO 9001: 2008).

Siden 2010 blir universitetets lærere årlig vinnere av konkurransene: "Beste innovasjonsforelesning" og "Den beste universitetslærer."

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) var den første utdanningsinstitusjonen i Republikken Tatarstan som har skapt et integrert kommunikasjonsnettverk mellom institutter og avdelinger. Dette nettverket er bygget på Cisco Systems utstyr og utstyr for videokonferanse "Tandberg". Kombinasjonen med fiberoptiske nettverk og universitetets egen innovative programvareutvikling "Idis Education" tillates å optimalisere administrasjonen av pedagogiske prosesser ved universitetet og overføre den til et helt nytt nivå.

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) er den ledende høyere utdanningsinstitusjonen i den vitenskapelige og pedagogiske klyngen i handel, gjestfrihet og tjenester i Republikken Tatarstan.

Oppdrag

 • Møte behovene til enkeltpersoner, samfunn og staten for å skaffe seg kunnskap på grunnlag av videreutdanning som oppfyller moderne krav til nyskapende utvikling og modernisering av utdanning og vitenskap.
 • Opplæring kompetente og konkurransedyktige fagfolk med ny formasjon i stand til å utvikle vitenskap, virksomhet, å ta effektive beslutninger og gjennomføre spesifikk forskning som er i samsvar med nasjonal stående og fordel.
 • Skape nødvendige vilkår for implementering og effektiv bruk av nyskapende pedagogisk teknologi og vitenskapelige resultater.
 • Utdanne faglig kompetent, sosialt aktiv og sosialt ansvarlig person.

Steder

Steder
 • Kazan

  г. Казань, ул. Московская, 42, , Kazan

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Spørsmål