Keystone logo
Kendal College A-nivå fysikk
Kendal College

A-nivå fysikk

Kendal, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Selve kurset er delt inn i en jording som ble undervist i det første året, som dekker mekanikk, materialer, elektrisitet, bølger og partikkelfysikk sammen med de essensielle praktiske ferdighetene.

År to dekker inkluderer en valgfri modul om astrofysikk, og det er ofte det som stimulerer studentenes mest intense interesse. Det andre året vil også dekke periodisk bevegelse, termisk fysikk, kjernefysikk og, viktigst av alt, feltteorier - kanskje den største enkeltforskjellen mellom fysikken du har studert og den som ligger foran oss.

Mens fysikk er et utrolig morsomt emne å studere, blir det vanligvis sett på som et av de mer utfordrende (dvs. suksess her viser virkelig et imponerende nivå av ferdigheter og kunnskap til en potensiell arbeidsgiver / universitet.) Ingen er født veldig gode til disse ferdighetene , så fysikk er et emne der det er svært viktig å øve på å uttrykke observasjoner, forklaringer og matematiske funn på en logisk måte.

I løpet av de to årene vil du oppnå et A-nivå i fysikk som både universiteter og arbeidsgivere anser som sterke bevis på analytiske, matematiske og tekniske ferdigheter. Det de ikke alltid setter pris på er at mange av karakterene dine kommer fra din evne til å uttrykke et skriftlig argument - kanskje den mest overførbare av ferdighetene du vil øve på.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Sommerstudent ved Fermilab og andre internasjonale laboratorier
    • Batavia, USA