Keystone logo
Keystone College Online

Keystone College Online

Keystone College Online

Introduksjon

Balansere kravene til en karriere og familie kan være utfordrende. På Keystone College vi tro dine pedagogiske mål kan oppnås gjennom en blanding av det virtuelle klasserommet og det tradisjonelle klasserommet, ved å ta klasser gjennom noen av våre dag, kveld eller helg formater, under den tradisjonelle 15-ukers semester.

Online læring, noen ganger referert til som e-læring, er en form for fjernundervisning. Online kurs er levert via internett, og kan nås fra en hvilken som helst datamaskin med en nettleser. Som helst, hvor som helst, kan du logge deg inn på din virtuelle klasserommet for å fullføre et oppdrag, chatte med en klassekamerat, eller spør professor et spørsmål.

Online kurs kan være

Asynkron - levert på stor din enhver tid eller sted Synkron - du er online på et angitt tidspunkt

Hva kan man forvente

Online kurs er ideelle for deg av dine arbeidstider eller familie forpliktelser ikke tillate deg å følge undervisningen på campus.

Du kan delta i klassene fra komfort til ditt hjem Du forventes å møte tidsfrister for oppgaver som kan omfatte essays, quiz, eksamener, forskning, og gruppeoppgaver. Du forventes å delta i on-line diskusjoner og aktiviteter. Du bør ha selvdisiplin og motivasjon til å være en online læring.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • La Plume

    Keystone College, PO Box 50, One College Green

    Programmer

      Spørsmål