Keystone logo
© Eva Dang
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Introduksjon

Om oss

Rimelig studieprogrammer med eksklusive nettmoduler som raskt sporer elevene til en universitets kvalifikasjon.

Enten du er ute etter å forbedre dine ferdigheter, forbedre laget ditt eller forfølge en profesjonell utdanning, Kingsgate International College 's learning Pathways kan gi deg alt du trenger.

Kingsgate International College leverer på Campus eller online universitet Pathway programmer med fullstendig grunn- og doktorgradsutdanning til studenter fra alle verdenshjørner. Elever kan raskt spore seg gjennom til en UK University Qualification på campus eller ved fjernundervisning .

Våre nettbaserte moduler lar studentene lære hva de vil når de vil og hvordan de vil og er designet for å legge til rette for en mye raskere, rimeligere og engasjerende måte å lære på. Kingsgate International College gir studentene all den støtten de trenger for å lykkes med å utvikle sin profesjonelle med en 24/7 studentnettverksplattform, personlige dashbord, 1-2-1 onlineopplæringer, gruppewebinarer og bank med forhåndsinnspilte gruppewebcast. ferdighetsgrunnlag og oppnå universitetskvalifikasjon.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Vår legitimasjon

Kingsgate International College opererer til de høyeste akademiske standardene og har flere strukturer på plass som sikrer at utdanningsstandarden til studentene er av høyeste kvalitet. Nedenfor er en liste over bedriftsorganer vi tilhører og foreninger vi er en del av:

Learning Resource Network

Learning Resource Network (LRN) er anerkjent som en tildelende organisasjon av Ofqual. LRN skaper kvalifikasjoner for utdanningsinstitutter, opplæringsleverandører, skoler og arbeidsgivere. LRN har en omfattende kvalifiseringsportefølje, inkludert en nivå 5 undervisningskvalifikasjon som tilbys av Kingsgate International College . Alle LRN-kvalifikasjoner er internasjonalt anerkjent av arbeidsgivere, myndigheter og profesjonelle organer som bevis på ferdighetene og evnene de leter etter.

ATHE-anerkjennelse

Priser for opplæring og høyere utdanning gir sentrene et bredt spekter av kvalifikasjoner, inkludert, men ikke begrenset til; administrasjonsledelse, næringsliv, turisme, jus, databehandling og helse- og sosialomsorg. ATHE har gjort seg bemerket med eksepsjonell kundeservice, utmerkede kvalitetsstandarder og givende kvalifikasjoner med progresjonsruter til universitetsgrader.

Education & Skills Funding Agency

Kingsgate International College er oppført i ESFA-registeret over lærlingopplæringsleverandører. Arbeider sammen med partnere for å levere rimelige kvalifikasjoner og lærlinger til studenter over hele Storbritannia.

Informasjon Kommisjonær Kontor

Siden Kingsgate International College har og behandler studentinformasjon, er vi juridisk forpliktet til å beskytte denne informasjonen. I henhold til databeskyttelsesloven fra 1998 vil Kingsgate International College :

 • Samle bare informasjon vi trenger for et bestemt formål;
 • Hold det sikkert;
 • Sørg for at det er relevant og oppdatert;
 • Bare ha så mye informasjon som vi trenger, og bare så lenge vi trenger den;
 • På forespørsel, la enhver student se informasjonen vi har om dem.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

OFQUAL anerkjennelse

Alt læringsmateriell er designet og skrevet av profesjonelle akademiske forfattere slik at hver interaktive modul er tilpasset spesifikke læringskriterier spesifisert av OFQUAL, det definerende britiske regjeringsorganet for akademiske standarder i UK Higher Education. Disse standardene sikrer at de som lærer hos oss får utdanning av høy kvalitet sammen med en sertifisering som er anerkjent av universiteter og arbeidsgivere.

Partner University Qualifications

Etter endt oppgave tildeles studentene en anerkjent diplomkvalifikasjon. Dette vitnemålet kan brukes til å fylle opp en fullstendig lavere grad eller MBA ved en rekke britiske universiteter, enten på campus eller ved fjernundervisning.

Kvalitetsovervåkingsnemnd

Kingsgate International College driver også et Quality Monitoring Board (QMB) for å sikre at vi alltid leverer akkrediterte online kurs og ressurser for å dekke dine læringsbehov. Dette styret møtes regelmessig for å vurdere:

 • Spesifikke studentproblemer
 • Eventuelle kvalitetsproblemer for universitetspartnere
 • Overvåking av vurderingsstandarder
 • Overvåking av materialinnhold mot læringsutbytte
 • Spesifikke driftsproblemer ettersom de påvirker kvalitet og kundeservice

Styrets medlemmer inkluderer respekterte akademiske og bedriftsledere. Resultatene av vurderingene deles på nettet for å sikre åpenhet og forståelse blant våre partnere og studenter. All tilbakemelding er velkommen slik at problemer kan formelt heves via QMB på en profesjonell og objektiv måte.

Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce

De britiske handelskamrene er den største, mest innflytelsesrike, uavhengige forretningsstemmelsen i Storbritannia, som støtter utrettelig på vegne av medlemmer og det bredere næringslivet om problemene som gjelder - å etablere de rette vilkårene for at bedriften skal trives, og fremme britiske bedrifter i nøkkelen globalt markeder og skape en dynamisk bedriftsøkonomi.

De spiller også en nøkkelrolle i å bygge bro over gapet mellom lærere og næringsliv ved å markere ferdighetene arbeidsgivere trenger og påvirke utdanningspolitikken for å sikre at de leveres effektivt.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce er bare et av et nettverk av Chambers som jobber med og på vegne av bedrifter i alle størrelser, i alle sektorer i Storbritannia. De hjelper lokale bedrifter med å få kontakt, vokse og oppnå suksess. Kammeret samarbeider med andre kamre, lokale myndigheter og partnerorganisasjoner for å få innsikt i spørsmålene som betyr noe for virksomheten - og videreformidle denne kunnskapen for å hjelpe regjeringen med å formulere effektiv næringspolitikk.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Steder

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Spørsmål