Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Introduksjon

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Pori & Rauma, Finland

Pori er en dynamisk kystby. Dens elvepromenade tilbyr ikke bare pittoresk utsikt, men også et pulserende knutepunkt for samfunnsengasjement og kulturelle begivenheter hele året. Med et mangfoldig utvalg av festivaler og utstillinger, lover Pori en berikende kulturell opplevelse for enhver kresne student.

Rauma presenterer en fengslende blanding av historie og arv. Anerkjent som et UNESCOs verdensarvsted, viser denne sjarmerende byen omhyggelig bevart trearkitektur, som fremkaller en følelse av tidløs skjønnhet. Innenfor de brosteinsbelagte gatene ligger sjarmerende kafeer, travle markeder og et tett sammensveiset samfunn, som fremmer et miljø som bidrar til akademisk vekst og personlig berikelse.

Både Pori og Rauma tilbyr unike muligheter for akademisk dyktighet og kulturell fordyping, noe som sikrer en tilfredsstillende pedagogisk opplevelse.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova er en leverandør av videregående yrkesfaglig utdanning (VET) for mennesker i alle aldre, i eller utenfor arbeidslivet. Våre kvalifikasjoner tilsvarer EQF nivå 4-5.

WinNova tilbyr et bredt utvalg av utdanningstjenester, yrkesfaglige og faglige kvalifikasjoner og korttidskurs for ulike typer kunder på finsk. Vi jobber i tett og langsiktig samarbeid med bedrifter og offentlig sektor.

WinNova har 5000 studenter og ca. 600 ansatte (12/2023). Det er c. 500 elever med 50 ulike morsmål studerer i WinNova i ulike programmer på finsk.

Internasjonale muligheter hos WinNova

WinNova er involvert i flere EU-finansierte prosjekter. Disse prosjektene fører til nye pedagogiske metoder og læringsmiljøinnovasjoner samt pedagogisk kompetanse.

Personalmobilitet og prosjekter utvider den internasjonale kunnskapen og kompetansen til alle våre ansatte. Det er cirka 100 ansatte og ulike spesialister som årlig kommer inn og går ut på utveksling.

Erasmus+ mobilitetstilskudd gjør det mulig for studenter å reise til utlandet for praksisplasser. Det er en flott måte å forbedre ferdighetene og kompetansen for å lykkes med å administrere i den globale verden og flerkulturelle arbeidsmiljøer. Det er cirka 200 studenter som årlig kommer inn og går ut på utveksling.

WinNova har blitt tildelt Erasmus+-akkreditering (2021 – 2027) av det finske nasjonale utdanningsbyrået. Erasmus+-akkreditering betyr et kvalitetssikret “ Erasmus+-medlemskap & rdquo. Akkrediterte organisasjoner har demonstrert den langsiktige karakteren av deres aktiviteter og forpliktet seg til å overholde kvalitetsstandardene til Erasmus+-programmet.

Opptak

 • Må være minst 18 år gammel
 • Videregående skoleeksamen er nødvendig
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Steder

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Spørsmål