Keystone logo
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Introduksjon

The Los Angeles Film School ligger i hjertet av Hollywood, og har siden 1999 tjent samfunnet og dets studenter. Denne akkrediterte, VA-godkjente institusjonen tilbyr karrierefokusert Bachelor of Science grader i Digital Film, Film, Grafisk Design, Underholdningsbransjen og Animasjon ; samt vitenskapsassistent i musikkproduksjon, lydproduksjon og film . Dens fasiliteter inkluderer den historiske RCA-bygningen, på 6363 Sunset Boulevard, og skolen tilbyr elevene tilgang til det samme utstyret som brukes av profesjonelle fagfolk. Hollywood Reporter kalt The Los Angeles Film School "en av de best utstyrte private læring sentrene i landet." The Los Angeles Film School fakultet for underholdningsarbeidere har opptjent kreditter på en rekke store bevegelsesbilder, videospill og album. Nyutdannede fra skolen har jobbet med GRAMMY® og Oscar® nominert og tildelt prosjekter. Alumni har mottatt priser på filmfestivaler over hele verden og utviklet multi platinum album. "Vi utstråler ikke bare stolthet når vi snakker om våre kandidater. Deres mange priser og resultater er resultatet av studentens harde arbeid og engasjement," sier Diana Derycz-Kessler, president og administrerende direktør i The Los Angeles Film School . For mer informasjon om The Los Angeles Film School , vennligst besøk: www.lafilm.edu eller ring 323.860.0789. Los Angeles Film School "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Los Angeles Film School "/>

VÅR HISTORIE

Våren 1999 grunnla en gruppe Hollywood-fagfolk The Los Angeles Film School . Deres mål var å etablere en institusjon der industrieveteraner kan dele sin kunnskap om filmproduksjon med en ny generasjon filmskapere. alt = "Los Angeles Film School utvidet sine tilbud i 2004 med tillegg av programmet for opptaksteknikk for Los Angeles Recording School. I dag tilbyr skolen medarbeider og bachelorgrader i flere disipliner over underholdnings- og medieindustrien, inkludert animasjon, spill , underholdningsvirksomhet, film, musikkproduksjon og opptakskunst.

VÅRT OPPDRAG

Oppdraget til Los Angeles Film School er å inspirere studenter med en oppfinnsom metode for utdanning som konsentrerer seg om forberedelse til karrieremuligheter i underholdningsindustrien. Vi gjør dette med en læreplan som integrerer teknisk kunnskap med kunstnerisk utforskning og kreativitet, lært av en stab av profesjonelle fagfolk. Vår utdanning er levert gjennom reflekterende undervisningsmetoder og praktisk opplæring i hjertet av Hollywood, verdens underholdningsskapital. Våre programmer er utformet for å fordyle aspirant talent i bransjepraksis og dagens teknologi, slik at de kan oppdage sine individuelle stemmer gjennom samarbeid og realisere sine karrieremål i underholdningsindustrien.

VÅRE KAMPUS

Campuset har for tiden over 250.000 kvadratmeter plass i hjertet av Hollywood, California, med undervisningsmuligheter i den historiske RCA-bygningen (6363 Sunset Boulevard), det ikoniske Ivar-teatret (1605 Ivar Avenue), de profesjonelle kvalitetsstudioene på Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard) og hovedkvarteret på 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Steder

  • The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Spørsmål