Keystone logo
Lander University

Lander University

Lander University

Introduksjon

Grunnlagt i 1872, Lander universitet er en co-utdanning, statsstøttet, omfattende, regional, fire år universitet i Greenwood, SC Med ca 2700 studenter, gir Lander eksepsjonelle pedagogiske muligheter innenfor sine tradisjonelle liberal arts og vitenskap programmer, og dens profesjonelle programmer i virksomheten, utdanning og sykepleie.

Formålsparagraf

Jordet i troen på at utdanning er en frigjørende kraft som gjør det mulig for den enkelte å leve et liv i meningsfull aktivitet, personlig tilfredsstillelse, og i tjeneste for andre som en nabo og en borger, har Lander Universitetet valgt undervisning og læring som sin viktigste bekymringer og gir en utfordrende utdanning for kvalifiserte studenter som sin misjon.

Gjennom sine liberal arts programmer og sine profesjonelle skoler av virksomheten, utdanning og sykepleie, Universitetet tilbyr en lavere læreplan som kombinerer en bred liberal utdanning med spesialisert studium som fører enten til umiddelbar anvendelse i en karriere eller til mer avanserte studier.

De studieprogrammer gi elevene muligheter for å oppnå kompetanse i en større disiplin og for å utforske et bredt læreplanen er utformet for å hjelpe dem i å utvikle evne (1) for å samle og kritisk analysere informasjon fra en rekke felt, og å bruke denne informasjonen som en grunnlag for begrunnede avgjørelser og for effektiv problemløsning, (2) for å syntetisere ulike ideer og informasjon, og (3) for å forstå og formidle ideer klart.

I tillegg til sine studieprogrammer, gir Lander et begrenset antall masterstudier og etterutdanningskurs som reagerer på kritiske behovene i umiddelbar regionen og staten. Støtte til universitetets rolle som pedagogisk institusjon og erkjenner at stipend er avgjørende for å etablere og opprettholde kvalitet på undervisningen, Lander fakultetet engasjere seg i faglige og kreative aktiviteter som passer for deres undervisningsfelt. I tillegg har lærere og ansatte erkjenner Lander ansvar for publikum og for den lokale økonomien; derfor universitetet fungerer som en intellektuell og kulturelle sentrum, og samarbeider med ulike etater, skoler og bedrifter.

The University, som ligger nær sentrum av Greenwood, en liten South Carolina byen, kombinerer urban med landlig og tradisjonelle med moderne funksjoner. Stolt av sin identitet som en liten, student-sentrert offentlig fire år universitet med en pleiende pedagogisk miljø, er Lander forpliktet til gradvis, men begrenset vekst til en størrelse på ca 3300-3500 studenter. Fordi student suksess avhenger i stor grad på beredskap, forbeholder universitetet opptak til de studentene som kan vise til tilstrekkelig forberedelse for høyere utdanning enten gjennom en spådd GPA eller gjennom tidligere suksess på en annen post-videregående institusjon.

Mens Lander serverer primært studenter fra en syv fylke område (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, og Saluda) og gjenspeiler den demografiske mangfoldet i denne valgkretsen, tilstreber det å trekke studenter fra hver region av South Carolina, samt fra andre stater og fremmede land fordi et geografisk mangfoldig befolkning bedre tjener de pedagogiske interessene til alle studenter. Lander hovedsakelig tiltrekker seg kvalifiserte tradisjonelle heltidsstudenter, men også velkommen utradisjonell og deltidsstudenter.

Lander universitetets forpliktelse til å utvide utdanningsmuligheter til disse varierende valgkretser gjenspeiler troen på at borgere av et fritt samfunn har rett til de berikende fordelene med høyere utdanning.

Godkjent av Lander Universitetet fakultet: 19 mars 1997 Godkjent av Lander Universitetet forstanderskapet: 20 mars 1997 Godkjent av South Carolina Commission on Higher Education: 09.10.1997

Institutional Effective

Lander University er forpliktet til et omfattende program av institusjonell effektivitet: tilsiktet, systematisk, analytisk og pågående prosessen med å samle inn, analysere og ta beslutninger basert på data og informasjon knyttet til målene for hver enhet og ved Universitetet.

Den Office of Institutional Assessment og effektivitet er ansvarlig for å koordinere vurderings og institusjonell effektivitet innsats av alle enheter innenfor universitetet, inkludert faglige og støtteenheter. Strategiplanen mål Report Card er kulminasjonen av en årlig, universitet bred innsats for å finne ut i hvilken grad strategiplanen mål, definert av forstanderskapet, blir oppnådd.

Lander University er akkreditert av Kommisjonen på Colleges av Southern Association of Colleges og Schools (SACSCOC) å tildele Baccalaureate og mastergrader.

Den Lander Universitetet Story

Lander University ble grunnlagt som en høyskole for kvinner ved Methodist prest Samuel Lander i 1872, som Williamston Kvinne College i Williamston, South Carolina. Det forble en privat institusjon i 26 år.

I 1898, høgskolen fått støtte fra South Carolina konferanse Methodist Episcopal Church, South. I 1904 ble høgskolen flyttet til Greenwood, SC, og ble omdøpt Lander College i ære av sin grunnlegger.

Menn ble tatt i 1943, og institusjonen er nå helt coeducational.

I 1948, da Methodist Conference, i henhold til en politikk for konsolidering i sin utdanning innsats, besluttet å avslutte støtten fra Lander College, interesserte borgere av Greenwood dannet The Lander Foundation som et nonprofit selskap og leide høgskolen fra kirken.

I 1951, fylke Greenwood fått College navn og eiendom fra Methodist Conference. The South Carolina Generalforsamlingen skapte Greenwood County Education Commission, kjent som The Lander Foundation, for å tjene som styret i kontroll for College. Lander ble dermed den eneste fireårig liberal arts college i USA for å bli kontrollert og finansiert av et fylke regjeringen.

  1. juli 1973 Lander College kom under kontroll av forstanderskapet i staten Colleges of South Carolina, noe som gjør Lander en state-assistert college. The State College Forstanderskapet styrt Lander, College of Charleston, og Francis Marion College. Virkning fra 1. juli 1988, styringen av Lander ble opptjent i Lander College forstanderskapet.
  2. juli 1992, med virkning fra forstanderskapet, ble institusjonen Lander University.

Universitetet har blitt servert av tolv presidenter: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); og Richard E. Cosentino (2015-dd).

Lander Universitetet abonnerer på en politikk med lik utdannings- og arbeidsmuligheter for alle.

Den Lander Foundation

Siden fødselen i 1948, har The Lander Foundation spilt en stor rolle i livet til Lander University. For 25 år, Stiftelsen var den politiske beslutningsprosessen styret for universitetet. Når Lander flyttet fra privat til statlig støtte i 1973, ble Lander Foundation omorganisert til en selvstendig, ideell organisasjon som opererer utelukkende for å støtte Lander.

Som en offentlig institusjon, mottar Lander Universitetet statlige midler for å sikre at dets elevene er utstyrt med en sterk, grunnutdanning. Lander, derimot, er forpliktet til å tilby en utdanning som går utover det grunnleggende.

Venner av Lander som deler denne visjonen er å hjelpe gi, gjennom The Lander Foundation, den finansiering som gjør forskjellen mellom en meget god utdannelse og en som er virkelig utmerket.

Å gjøre en forskjell, det vil si hva Lander University og The Lander Foundation handler om.

Steder

  • Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

Spørsmål