
Vitnemål i realfag (Associate of Science) in
Program for baking og konditor Laney College

Introduksjon
Laney College tilbyr to hovedfag i kulinarisk kunst. Disse toårige sertifikatprogrammene gir studentene praktisk kunnskap, ferdigheter og erfaring for å lykkes i kreative og givende karrierer i restaurant- og gjestfrihetsbransjen.
Laney College Culinary Arts-programmer er mer enn bare matlagingskurs. Kurs ledes av trente og erfarne fagfolk og er godkjent av bransjeorganisasjoner som Retail Bakers Association (RBA) og National Restaurant Association (NRA).
Galleri
Læreplan
Baking Foundations
- Kursnummer: CULIN 203
- Enheter: 4
- Klasse: 2 timer forelesning, 6 timer laboratorium
- Nødvendige krav CULIN 204, 215, 216 og 219
- Anbefalt preparat ESL 203A eller ESL 208A eller ENGL 268A
Beskrivelse: Grunnleggende teorier, teknikker, prosesser og metoder innen baking og konditorproduksjon: Grunnleggende prinsipper inkludert industriens historie, identifisering av utstyr og ingredienser, vekter og mål, sikkerhet og sanitær, grunnleggende formler og produksjon.
Grunnleggende baking
- Kursnummer: CULIN 204
- Enheter: 4 Klasse: 2 timer forelesning, 6 timer laboratorium
- Nødvendige krav CULIN 203, 215, 216 og 219
- Anbefalt preparat ESL 203A eller ESL 208A eller ENGL 268A
Beskrivelse: Introduksjon til baking teori og praksis:
Organisering av arbeid og produksjon; klassiske til moderne teknikker for kaker, paier, terter og kakefremstillingsmetoder.
Håndverksbrød
- Kursnummer: CULIN 205
- Enheter: 5
- Klasse: 2 timer forelesning, 9 timer laboratorium
- Forutsetning: CULIN 203, 204, 215, 216 og 219
- Krav: CULIN 206
Beskrivelse: Introduksjon til håndverksbaking av brød: Vitenskap om baking, vokabular for brød, ulike blandings- og bakemetoder, forgjæring, surdeigsstarter med naturlig gjær og flatbrød.
Kake dekorasjon
- Kursnummer: CULIN 206
- Enheter: 4
- Klasse: 2 timer forelesning, 9 timer laboratorium
- Forutsetning(er) CULIN 203, 204, 215, 216 og 219
- Nødvendig CULIN 205
Beskrivelse: Avanserte kakedekoreringsteknikker: Hastighet og nøyaktighet av kakemontering, produksjon av fyll og kremer, designprojeksjon, hilsener, border, blomsterkanter og bryllupskaker.
Internasjonalt konditori
- Kursnummer: CULIN 207
- Enheter: 5
- Klasse: 2 timer forelesning, 12 timer laboratorium
- Forutsetning: Culin 205 og 206
- Hovedkrav: Culin 208
Beskrivelse: Anvendelse av avanserte bake- og bakemetoder: Oppsett, design og tilberedning av buffet; tilberedning av internasjonale bakverk inkludert britisk, fransk, italiensk, østerriksk og middelhavsmat.
Confiserie (fremstilling av godteri og sjokolade)
- Kursnummer: CULIN 208
- Enheter: 5
- Klasse: 2 timer forelesning, 9 timer laboratorium
- Forutsetning: Culin 205 og 206
- Hovedkrav: Culin 207
Beskrivelse: Introduksjon til prinsippene involvert i godteri og sjokoladeproduksjon: Matlaging og kontroll av sukker, temperering av sjokolade, lage konfekt med en rekke sentre, teknikker for å lage sprø, nougats og marshmallows. Godteri barer; twix, tre Musketerer, Snickers, Cookies and Cream bars, After Eight mints, etc.
Om høsten lager vi flere pepperkakehus og om våren lager vi sjokoladepåskeegg, kaniner og utstillingsstykker ved hjelp av Pastillage.
Moderne belagte desserter
- Kursnummer: CULIN 209
- Enheter: 6
- Klasse: 2 timer forelesning, 12 timer laboratorium
- Forutsetning: Culin 207 og 208
- Nødvendige krav: Culin 33, 217 og 229
Beskrivelse: Capstone-kurs som krever opprettelse og presentasjon av belagte desserter: Bruk av avanserte frosne desserter og iskremer, sesongmessige attraktive presentasjoner og spesialiserte kostholdsendringer.