Keystone logo
Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

Introduksjon

Velge LAB som engelsk skole

Opplev språk

LAB Vancouver tilbyr et bredt utvalg av engelskkurs for alle nivåer. Læreplanen vår er mangfoldig og designet for å balansere samtale og akademisk engelsk. Våre høyt kvalifiserte lærere er kjent for sin interaktive undervisningsstil og inkludering av en rekke aktiviteter og sosiale arrangementer.

Hvis du er på et av våre innovative English Plus-kurs, tilpasses aktivitetene dine i et spesifikt interesseområde som kunst, design, næringsliv eller kulinarisk/gjestfrihet.

Statistikk

Aktivt, vennlig og internasjonalt miljø

Studenter fra over 100 forskjellige land har valgt å studere ved LABs engelsk skole i vakre Vancouver, Canada. På skolen vår møtes mennesker fra hele verden og blir venner for livet mens de nyter den beste tiden i livet!

Gjennom break-time-spill, fester, spesielle arrangementer og internasjonale temakvelder stimulerer vi kulturell, sosial og pedagogisk utveksling på engelsk mens du har mye moro.

Profesjonelle og hjelpsomme lærere

Alle LABs lærere er engelsk som morsmål med profesjonell engelsklærerutdanning og TESOL -sertifikater. Våre kompetente og vennlige lærere skaper en morsom og engasjerende klassestemning som hjelper elevene til å fortsette å forbedre og utvikle sine engelskkunnskaper. Vi er stolte over å ha så mange erfarne lærere av høy kvalitet på vår engelskskole!

Engelsk programmer med variasjon og fleksibilitet

LABs store utvalg av engelske kurs og programmer gjør at studentene kan fokusere på sine interesseområder og overvinne sine svakheter. På vår engelskskole har elevene fleksibilitet til å endre programmene sine ukentlig.

Fleksible fredagstimer, morsomme og interessante aktiviteter

LAB Vancouver anerkjente GRATIS fredagsaktiviteter gjør at elevene kan bruke engelsk i dagligdagse situasjoner. Utendørsprogrammet hjelper elevene å bruke engelsk utover skolemiljøet og i dagliglivet. Denne praktiske tilnærmingen forbedrer læringsprosessen og bygger selvtillit. Hver uke (unntatt månedlige eksamensdager) kan studentene velge mellom seks til åtte forskjellige aktiviteter som er planlagt for uken og bli med uten å betale ekstra avgifter. Disse aktivitetene inkluderer sightseeingturer rundt Vancouver, fotturer i naturen, kulturelle opplevelser og sportsbegivenheter.

Blant de mange alternativene er sightseeingturer, sport, matlaging og kulturopplevelser! Det er ingen ekstra avgifter for å delta i disse aktivitetene!

Engelsk programmer med variasjon og fleksibilitet

  Campus funksjoner

  LAB Campus

  LAB Vancouver er en enestående engelskspråklig skole. Klassene dine tilbys i en 80 000 kvadratmeter stor bygning hvor vi deler campus og fasiliteter med vår søsterhøyskole, LaSalle College Vancouver, og vår internasjonale videregående skole. Ligger noen skritt fra Renfrew Station, er opplevelsen din en ekte nedsenking i en ekte del av Vancouver.

  Vår sikrede campus er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, noe som betyr at du kan få tilgang til fasiliteter hver dag i uken og utenom timetiden.

  Klassene dine finner sted i splitter nye toppmoderne klasserom i hovedetasjen, og du vil ha tilgang til alle campusfasiliteter som kafeteria, bibliotek, datastudierom og bistro!

  Som LAB-språkstudent vil du motta et student-ID-kort akkurat som fulltidsstudenter på høyskole og videregående skole. Aktivitetene dine vil få deg til å utforske alle deler av Vancouver, samt gi deg en sjanse til å bli venner med innenlandske og internasjonale studenter på campus.

  DIN STUDENTERFARING

  Språkskole på campus

  24 timer ÅPEN Campus

  Engelsk PLUS-kurs

  Helt nye klasserom

  Bibliotek

  Pathways inn i brukskunst

  Bistro og kafeteria

  Bokhandel

  Student ID-kort

  Aktiviteter og klubber med

  Høyskolestudenter

   Steder

   Steder
   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

    • facebook
    • instagram
    • twitter
    • youtube

   Spørsmål