Diplom i Baking
LaSalle College Vancouver
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Vancouver, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Stig opp til utfordringen
Å gi studentene en bred bakgrunn og skape en mer allsidig medarbeider, Baking
Ved å bygge på det grunnleggende som læres i de to første kvartalene av programmet, kan studentene begynne å forfine sine ferdigheter og utforske teknikkene av belagte desserter og teorien bak å bygge spiselig kunst for a-la-carte service, konkurranse og bankettfunksjoner. Studentene studerer også - gjennom praktisk opplæring - opprettelse av bryllupskaker, sjokolade, konfekt, tortes, europeiske kaker og centrepieces.
Instruksjon i innkjøp, produktidentifikasjon, og i planleggings- og kontrollprosessen i restaurantens serviceindustri er utformet for å gi grunnleggende kunnskap om virksomheten av en karriere i kulinarisk kunst. I eksternship-delen av programmet jobber studentene i stillinger i kommersiell mat service og gjestfrihet etableringer godkjent av The International Culinary School på LaSalle College Vancouver .
Kursmål
Motta opplæring i ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, regnskap og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikasjon, drikkevarebehandling, juridiske problemer, kundeservice og global ledelse og drift som de relaterer seg til næringsmiddelindustrien. Forvaltning via meny, garde manger og catering og bankett operasjoner er også dekket, og studentene har muligheten til å lære å feire kulinariske stiler, restauranter og kokker som for tiden er i bransjens spotlight. Som en del av den praktiske opplæringen som mottas i programmet, jobber studentene i den studentrunde 40-seters restauranten, hvor de kan lære å forberede moderne og regional nordamerikansk mat, og rotere å jobbe i ulike stillinger (både foran og bak huset) funnet i enhver topp-end restaurant.
Oversikt
Dette programmet består av 60 studiepoeng over 4 kvartaler.
Kursliste
- Begreper og teorier om kulinarisk
- teknikker
- Sanitæranlegg og sikkerhet
- Grunnlag for klassiske teknikker
- Introduksjon til Baking
- Introduksjon til bakverk
- Administrering av menyen
- Innkjøp og produktidentifikasjon
- Ledelse, Tilsyn
- Europeiske kaker og tortes
- Avansert konditori og skjermkaker
- Artisan brød
- praksis
- Planlegging og styringskostnader
- Mat og drikke
- Sjokolade, konfekt og sentre
Karrieremuligheter
Nyutdannede får et spekter av kunnskap i kulinariske industrien mens de utvikler sine talenter som bakverk og bakverksteknologier. Alumni jobber som bakere og konditorier i bakerier, restauranter, cateringhus, for eksempel Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Trøfler Fine Foods, Blue Water Café og Cobs Bread.
legitimasjon
Diplom
Dette programmet er godkjent av registratoren av departementet for opplæringsinstitusjoner (PTIB) fra departementet for høyere utdanning, ferdigheter
Detaljene
- Dekker konsepter og teorier om baking
- Praktisk, praktisk tilnærming til trening fra industrieksperter
- Dekker essensialene til baking og konditori
- Programmet krever et kulinarisk sett
- Innovativ instruksjon i et toppmoderne miljø
- Programmet består av 60 studiepoeng over fire kvartaler
- Graduerende studenter får et Diploma
Basert på det grunnleggende som læres i programmets to første kvartaler, forandrer studentene sine kunstnerier og utforsker kunstverket av forgylte desserter og teorien bak å bygge spiselig kunst for a-la-carte service, konkurranse og bankettfunksjoner. Gjennom praktisk opplæring studerer studentene opprettelsen av bryllupskaker, sjokolade, konfekt, tortes, europeiske kaker og sentrepieces.
Nyutdannede Lær
- Grunnleggende konsepter og ferdigheter i grunnleggende baking, bakverk og matlaging.
- Avansert pâtisserie og display kaker, håndverk brød og bakeproduksjon.
- Sjokolade, konfekt og centrepieces.
- Forretningsaspekter av baking og kulinarisk kunst gjennom hele kvartalet programmet.
Hvem skal søke?
Studerende direkte ut av videregående skole, eller modne studenter som er klare for en karriereendring eller å bygge på evnen de har.
- Kreativer som liker å bake og jobbe på kjøkkenet
- Er ivrig etter å lære nye ferdigheter knyttet til baking og design
- De som verdsetter samle kreative bestrebelser med praktiske applikasjoner for en spennende karriere
Ideelle studenter
Hvem skal søke?
Studerende direkte ut av videregående skole, eller modne studenter som er klare for en karriereendring eller å bygge på evnen de har.
- Kreativer som liker å bake og jobbe på kjøkkenet
- Er ivrig etter å lære nye ferdigheter knyttet til baking og design
- De som verdsetter sammenslåing av kreative bestrebelser med praktiske applikasjoner for en spennende karriere
Læreplan
Oversikt
Dette programmet består av 60 studiepoeng over 4 kvartaler.
Kursliste
- Begreper og teorier om kulinarisk
- teknikker
- Sanitæranlegg og sikkerhet
- Grunnlag for klassiske teknikker
- Introduksjon til Baking
- Introduksjon til bakverk
- Administrering av menyen
- Innkjøp og produktidentifikasjon
- Ledelse, tilsyn og karriereutvikling
- Europeiske kaker og tortes
- Avansert konditori og skjermkaker
- Håndverkerbrød og bakeproduksjon
- praksis
- Planlegging og styringskostnader
- Mat og drikke
- Sjokolade, konfekt og sentre
legitimasjon
Diplom
Dette programmet har blitt godkjent av registratoren for Private Training Institutions Branch (PTIB) i Ministry of Advanced Education, Skills & Training.
Detaljene
- Dekker konsepter og teorier om baking
- Praktisk, praktisk tilnærming til trening fra industrieksperter
- Dekker essensialene til baking og konditori
- Programmet krever et kulinarisk sett
- Innovativ instruksjon i et toppmoderne miljø
- Programmet består av 60 studiepoeng over fire kvartaler
- Graduerende studenter får et Diploma
Ved å bygge på det grunnleggende som ble lært i de to første kvartalene av programmet, forbedrer studentene kunstnerskapet og utforsker kunstnerskapet med belagte desserter og teorien bak å bygge spiselig kunst for a-la-carte-service, konkurranse og bankettfunksjoner. Gjennom praktisk opplæring studerer studentene etableringen av bryllupskaker, sjokolade, konfekt, tortes, europeiske kaker og midtpunkter.
Nyutdannede Lær
- Grunnleggende konsepter og ferdigheter i grunnleggende baking, bakverk og matlaging.
- Avansert konditori og displaykaker, håndverksbrød og bakeproduksjon.
- Sjokolade, konfekt og senterstykker.
- Forretningsaspekter av baking og kulinarisk kunst gjennom hele kvartalet programmet.
Programresultat
Kursmål
Få opplæring i ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, regnskap og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikasjon, drikkevarehåndtering, juridiske spørsmål, kundeservice og global ledelse og drift når det gjelder næringsmiddelindustrien. Menystyring, Garde -manager og catering og bankettoperasjoner dekkes også, og studentene har muligheten til å lære å feire de kulinariske stilene, restaurantene og kokkene som for tiden er i bransjens søkelys. Som en del av den praktiske opplæringen som ble mottatt i programmet, jobber studentene i den restaurantdrevne restauranten med 40 sitteplasser, hvor de kan lære å forberede moderne og regionalt nordamerikansk kjøkken, og rotere arbeidet i de forskjellige stillingene (både foran og bak på huset) funnet i en hvilken som helst topprestaurant.
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
Nyutdannede får et spekter av kunnskap i den kulinariske industrien mens de utvikler talentene sine som baking- og konditorteknikere. Alumni jobber som bakere og konditorer i bakerier, restauranter, cateringhus, for eksempel Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café og Cobs Bread.