Keystone logo
Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Introduksjon

Laurentide Aviation Kom først av bakken i 1946, da grunnleggeren Jack Scholefield fullførte sin militære karriere med RCAF sitt opprinnelige mål: å gi den beste profesjonelle flytreningen i Canada. Selskapet etablerte sitt gode rykte tidlig, de første tjue årene på Cartierville Airport, og Siden 1970 På egen privat flyplass bare 15 minutter vest for Dorval flyplass. Vi er Canadas eldste kommersielle flytrening skole, Og hjelper 150 til 200 piloter å tjene sin lisens hvert år. Vår styrke ligger i Avansert opplæring: I løpet av de siste 50 årene over 600 av våre kandidater har flyttet inn i yrker med Air Canada, og andre store internasjonale operatører. Våre flåte med 7 fly inkluderer ett Grumman Cougar-motormotor utstyrt for Avansert instrumenttrening. Grunnleggende opplæring og tidsbygging utføres i våre to sete Cessna 152 og fire sete Cessna 172 trenere. Vår ATC-810 simulator er også tilgjengelig for Instrument trening.

Vi er fortsatt en familiebedrift, eid og drevet av Terry McConnon og stolt av vår personlige service. Våre ansatte fortsetter å være engasjert, kunnskapsrik og gir en førsteklasses vennlig service, med garanti for at det vil være ingen ventetid for takeoff.

Vi er fortsatt forpliktet til å gi den mest profesjonelle flytreningen i Canada. De største flyselskapene i USA har ansatt mer enn 15.000 førere i tidligere år. Så, hva forventer du å starte?

Photos101

rabatter:

  • Ansatte på Bombardier Aerospace som er medlemmer av Canadain Aeroclub får 5% rabatt på leie av fly
  • En 5% rabatt på flytid tilbys for et innskudd på 3000 dollar.
  • En 7% rabatt på flytid tilbys for et innskudd på $ 6000.

Hvorfor Laurentide Aviation?

snø

UNCONTROLLED LUFTHAVN

Flying på travle flyplasser betyr å bruke mer tid og penger på bakken taxiing og venter på klaring. Laurentide Aviation ligger i en rolig, ukontrollert flyplass slik at elevene raskt kan komme seg inn i treningsområdet.

Laurentide Aviation ligger nær tre store kanadiske flyplasser, og tilbyr erfaring i kontrollert luftrom.

PLASSERING

Laurentide Aviation ligger beleilig til kun 30 minutter fra byen, 15-20 minutter fra West Island, tilgjengelig ved både motorveien 20 og 40.

Med den nyutviklede motorveien 30 er vi bare en kort kjøretur fra South Shore.

DIVERSE FLEET

Våre flåte med syv enkeltmotor Cessna-fly gir konsistens og pålitelighet for studenter. Vi tilbyr også en Grumman Cougar for motortrening.

VEDLIKEHOLD

Våre interne vedlikeholdsingeniører for luftfartøyer utfører vanlige inspeksjoner som går utover de mandatiserte standarder.

OPPLEVDE

Laurentide Aviation ble grunnlagt i 1946 og har konsekvent oppnådd høye karakterer med Transport Canada.

PROFESJONELL klasserommet

Vårt store klasserom, utstyrt med alle nødvendige visuelle hjelpemidler og materialer, er et perfekt miljø for profesjonell pilotopplæring.

DIVERSE INSTRUKTØRER

Vi tilbyr tilpasset tospråklig instruksjon som passer for enhver stil med læring.

Steder

  • Saint-Féréol

    870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

    Programmer

    Spørsmål