
Diplom in
Grand Diplôme - matlaging og baking Le Cordon Bleu Mexico

Stipend
Introduksjon
Grand Diplôme®

The Grand Diplôme® er den mest omfattende program av kulinariske trening og større anerkjennelse som eksisterer i dag. Den består av Diploma Kjøkken (Basic Certificate, Intermediate og Advanced) og Diploma i Pastry (Certified Basic, Intermediate og Superior)

Metodikk
Den teoretiske og praktisk undervisning av Le Cordon Bleu er den mest komplette, fordi den kombinerer demonstrasjoner av kokker med praktiske økter.
Demonstrasjons klasser blir undervist i spesialbygde rom med skrå speil, skjermer koblet til et system av videokameraer og alt nødvendig å observere i detalj arbeidet og teknikkene som brukes av professor kokk team.
Studentene får en liste over ingredienser med de mengdene som kreves for å forberede oppskriften. Under demonstrasjonen kan ta notater av forklaringen til kokken og hans egne observasjoner.
På slutten av showet, som varer i tre timer, en smaking som tillater elevene å lære å identifisere de ulike teksturer og smaker det er gjort; viktig del av treningen.
De praktiske økter tillate elevene å bruke teknikker lært i demonstrasjon av kokken. Hver elev har sin egen profesjonell arbeidsplass og skole gir ingrediensene som trengs for å forberede din resept individuelt fra start til slutt under oppsyn av kokken.
Studentenes arbeid vurderes ved slutten av hver øvelse.

Kalender og tidsplan
Grand Diplôme® varer i 30 uker (900 timer totalt), og kan begynne å bli studert i noen av de årlige samtalene av januar, april, juli og august.
Det undervises i 6 timer om dagen mandag til fredag, og studenten kan ha forstått klasse i en tidsluke 08:30 til 14:00 eller 19:00 til 22:00.
