Kringle grunnleggende sertifikat
Le Cordon Bleu Mexico
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Buenavista, Mexico
Språk
Engelsk, Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Pastry Basic Certificate
Alle våre programmer og kurs blir undervist på Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.
Skole sykluser for dette sertifikatet er i januar, april, juli og august.
I dette sertifikatet har vi spansk til engelsk oversetter.
Introduserer studentene til en verden av bakverk og kaker, og gir de tekniske og grunnleggende ferdigheter og teknikker som trengs. Demonstrasjonsundervisning og praktiske klasser er rettet mot å arbeide med kaker, kremer og kaker og utarbeidelse av mer tradisjonelle puddinger. Under klasser, elevene får også vite mulighetene for hvert produkt gjennom sin opprinnelse og historie.
Dette sertifikatet er gitt to dager i uken
6 timer per dag
Den totale prisen inkluderer:
- 2 Le Cordon Bleu er full uniformer
- Kniver koffert og kjøkkenutstyr (Hvis du deltok Cuisine Diploma, vi kan ikke levere deg en ny koffert, det er bare en for alle Le Grand Diplôme)
- Par kjøkken sko
- Pastry bok
- Ingredienser
- Oppskrift
- Basic Pastry Certificate