Kringle mellom sertifikat
Le Cordon Bleu Mexico
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Buenavista, Mexico
Språk
Engelsk, Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Pastry Intermediate Certificate
Alle våre programmer og kurs blir undervist på Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.
Skole sykluser for dette sertifikatet er i januar, april, juli og august.
Utviklingen av teknikker undervist og utarbeidelsen av tradisjonelle desserter i Basic Certificate nivå tillate elevene å nærme høy konfekt og arbeid i utarbeidelsen av moderne kaker. Vanskelighetsgraden øker og aspekter som kreativitet og dekorasjon av desserter erverve mer betydning. For å fullføre sertifikatet, elevene vise hva de har lært i en buffet som inkluderer, i tillegg til kaker, sjokolade og desserter.
Dette sertifikatet er gitt to dager i uken
6 timer per dag
Den totale prisen inkluderer:
- Ingredienser
- Oppskrift
- Intermediate Pastry Certificate