Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Introduksjon

Ledelseskurs Storbritannia

London Business Training

LBTCs tjenester leveres av praktiserende forretnings- og ledelseskonsulenter som har en bred multisektor og global kunnskap og erfaring. Et sentralt element i LBTCs serviceleveringsmodell er at den er helt papirløs, i tråd med vår kjerneverdighet av bærekraft. Følgelig leveres alt kursmateriale, dokumentasjon og kommunikasjon elektronisk, noe som ytterligere legger til effektiviteten i operasjonen og kundenes lærerfaring.

Ved LBTC er det tatt vare på å forstå kundens spesifikke behov, og serviceleveransen tilpasses derfor til å takle den unike naturen til kundens krav. Vi arbeider kontinuerlig med å etablere og pleie langsiktige forretningsforbindelser. LBTCs posisjoneringserklæring er å fungere som våre kunders samarbeidspartnere pågår ved å løse forretnings- og ledelsesproblemer.

Vår visjon er å møte forretnings- og ledelsestrening og konsulentbehov for alle enkeltpersoner og organisasjoner over hele verden. LBTCs oppgaveoppgave er å levere en nyskapende, bærekraftig og tilgjengelig service av førsteklasses kvalitet som gir løsninger for våre kunder.

Vi tilbyr en portefølje av åpne kurs som inkluderer 500 forretnings- og ledelseskurs . De åpne kursene har en varighet mellom 1 dag og 2 uker og gjentas hver fjerde måned, og gir potensielle kunder muligheten til å velge en kursdato som passer deres respektive tidsplaner.

For de klientene som står overfor mer komplekse forretnings- og ledelsesproblemer, tilbyr LBTC også skreddersydd opplæring og administrasjonskonsulenttjenester. Disse tjenestene er svært skreddersydd for å takle den spesifikke naturen til utfordringene våre kunder står overfor.

bærekraft

Bærekraft er en av våre kjerneverdier ved LBTC.

Miljøpåvirkningen av papir er betydelig. Masse- og papirfabrikker bidrar til luft-, vann- og jordforurensning. Dette problemet er ytterligere forverret av det faktum at det globale forbruket av papir har økt med 400% de siste fire tiårene.

Utdannings- og opplæringsinstitusjoner er beryktet for deres tillit og dermed papirkapasitet. Papir er faktisk resirkulerbart, men ikke alle resirkulerer.

LBTC har vedtatt mantraet for å redusere, gjenbruke og resirkulere - og tatt det et skritt videre ved å avvise bruken av papir. Vi har implementert en papirløs operasjonsmodell der all kommunikasjon, dokumenter og kursmateriale leveres elektronisk.

Den ekstra fordelen ved å bruke elektroniske medier er den enorme effektiviteten denne tilnærmingen gir. Vi oppfordrer alle våre interessenter til å bli med LBTC i vår innsats for å bli grønn .

Steder

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Spørsmål