Keystone logo
LSBF Singapore

LSBF Singapore

LSBF Singapore

Introduksjon

Gå videre med LSBF Singapore

På London School of Business and Finance (LSBF) Singapore, måler vi suksess etter virkningen våre studenter, fakultet og studenter har i regionen.

LSBF i Singapore ble tildelt for sin fortreffelighet i læreplan og vurdering ved Education Investor Asia Awards 2018, og gir studentene den nødvendige kunnskapen og ferdighetene gjennom seks unike læringsenheter - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality, School of English, Kinesisk forretningsavdeling, samt Executive Development & Online Unit.

Som en av de tre Platinum-godkjente læringsleverandørene for Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) i Singapore, har LSBF Singapore oppnådd en av de beste bestått i landet på ACCA-eksamenene. Siden oppstarten har institusjonen produsert over 190 ACCA-prisvinnere - en anerkjennelse gitt bare til de best presterende studentene på eksamenene.

Hvorfor velge London School of Business & Finance i Singapore

Vi dyrker en etos der du kan lære, vokse og lykkes. Du vil dele ideer og erfaringer med mennesker fra hele verden når du former din fremtidige suksess. Oppdag hvorfor neste generasjon bedriftsledere velger LSBF Singapore .

Flere måter å studere, flere måter å vokse på

Som mottaker av Asia Enterprise Brand Award, er fotavtrykket vårt sementert i Asia. Med to studiesteder i hjertet av Singapores dynamiske sentrale forretningsdistrikt, er vi godt posisjonert for å presentere studentene våre for utdanning og ferdigheter av høy kvalitet som er nødvendige for å lykkes i en karriere. Her er flere grunner til at du bør studere med LSBF Singapore :

 1. 4-årig Edutrust-status
 2. Beste private skole for regnskap og gjestfrihet og turisme i Singapore i 2016
 3. Platinum ACCA-godkjent læringspartner
 4. 211 ACCA-prisvinnere siden desember 2011
 5. Internship for Hospitality & Logistics -programmer
 6. Svært erfarne LSBF-fakultet
 7. Beleilig plassert i Singapores sentrale forretningsdistrikt
 8. Vi ønsker internasjonale studenter velkommen
 9. Universitetspartnerskap med University of Greenwich, Concordia University of Chicago og Grenoble Ecole De Management

120171_120089_48266942_2014160705338955_6104249830245138432_n.jpg

Mangfold som standard

Med studenter fra mange land som studerer sammen med oss, tilbyr våre studiesteder, kurs og klasserom også en virkelig global, mangfoldig og berikende opplevelse. LSBF Singapore er det perfekte stedet å få virkelig internasjonal erfaring, og forbereder deg på dagens globale markedsplass.

Vårt bedriftsnettverk

Å holde våre kurs oppdatert med kravene fra ledende organisasjoner er en konstant praksis, ikke et alternativ. Vi har dannet sterke relasjoner med vellykkede virksomheter i Singapore og utenfor.

120172_120103_Generic.jpg

Ta med alt sammen

Gjennom vårt høyt erfarne fakultet, bedriftspartnere og global rekkevidde, vil vi forberede deg på ledelse, fortreffelighet og suksess i verdensverdenen.

Fortreffelighet

Fra første dag har fokuset vært på dyktighet. Vår innsats for å levere den beste studentopplevelsen, førsteklasses utdanning og eksklusiv karrieresupport er det som gjør LSBF Singapore en unik institusjon.

Singapore Campus

Singapore er en unik blanding av kulturelt mangfold og forretningsvekst. Studer på et av våre toppmoderne campus og få en førstehånds visning av dette store internasjonale kommersielle senteret.

Vekk fra klasserommet, kan du balansere en full faglig opplevelse med levende sosiale aktiviteter. Våre campus tilbyr enkel tilgang til Singapores sofistikerte natteliv og eksepsjonell natur.

campus

LSBF i Singapore ligger på 3 Anson Road (Springleaf Tower) og 143 Cecil Street (GB Building), bare noen minutter fra Tanjong Pagar MRT-stasjon.

Ved siden av våre toppmoderne undervisningsområder vil du dra nytte av dedikerte sosiale fasiliteter og den nyeste læringsteknologien for å forbedre din opplevelse.

120170_120088_43337724_1923248134430213_2335890394258079744_n.jpg

Steder

Steder
 • Singapore

  3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01, 079909, Singapore

  Spørsmål