Keystone logo
LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

Introduksjon

HVEM VI ER

LVC London School of English er en språkskole med profesjonelt utdannede lærere og ansatte som har som mål å gjøre din lærerfaring så hyggelig som mulig.

LVCs mål er ikke bare å lære deg, men å overvåke fremdriften din og å støtte deg når du fortsetter i ditt valgte kurs. Vi har engasjerte medarbeidere som koordinerer studentvelferdsaktiviteter og overvåker våre støttetjenester, og bidrar til å skape den optimale atmosfæren som du vil kunne utvikle til ditt fulle potensiale.

VÅRT OPPDRAG

Å gi høy kvalitet og verdi for pengene utdanning i et positivt og inkluderende, elev-sentrert miljø. Vi fokuserer på elevernes reelle og praktiske ambisjoner for å hjelpe dem til å utvikle og integrere så enkelt som mulig.

VÅR VISJON

Å utmerke seg i å gi språkundervisning i et støttende, morsomt og trygt miljø, og å hjelpe elevene til å utvikle seg og blomstre profesjonelt.

INTERNASJONALE VENNER

Vi setter stor pris på våre studenter, vi elsker deres verdier og deres livlige personligheter. Vi tror helhjertet at de er interessante og unike mennesker, og derfor er den sosiale siden av vår skole en av våre hovedprioriteter. Vi tror at å ha venner fra hele verden er en fantastisk opplevelse som burde være åpen for alle!

Steder

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Spørsmål