Keystone logo
Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introduksjon

Maastricht University (UM) er det mest internasjonale universitetet i Nederland, og med 21 000 studenter og 4000 ansatte vokser det fortsatt. Universitetet skiller seg ut for sin innovative utdanningsmodell, internasjonale karakter og tverrfaglige tilnærming til forskning og utdanning.

Takket være sine høykvalitets forsknings- og studieprogrammer samt et sterkt fokus på sosialt engasjement, har UM raskt bygget opp et solid rykte. I dag regnes det som et av de beste unge universitetene i verden.

Ti grunner til å velge Maastricht University

 1. Personlig tilnærming med problembasert læring
  Studenter ved UM lærer i små opplæringsgrupper, noe som betyr at du deltar aktivt og tilegner deg viktige ferdigheter for fremtiden din. Veiledere kjenner deg vanligvis ved fornavn og er alltid tilgjengelige og tilgjengelige.

 2. Unike programmer
  UM tilbyr en rekke studieprogrammer som ikke finnes andre steder i Nederland. Eksempler inkluderer Bachelor i europeisk folkehelse, Master i Forensics, Criminology and Law og Master i Global Health.

 3. Mest internasjonale universitet i Nederland
  De fleste av programmene våre tilbys også på engelsk, og 55 % av studentene våre og nesten 45 % av våre ansatte kommer fra utlandet. Dette gjør UM til det mest internasjonale universitetet i Nederland.

 4. Forskning
  Vår tverrfaglige forskning, fra dyrking av menneskelig vev til å utforske bærekraftsspørsmål, gir en fruktbar grobunn som gir næring til utdanningen vår. Akademikere er tungt involvert i undervisningen, og interesserte studenter har en rekke muligheter for selv å engasjere seg i forskning.

 5. Blant de beste unge universitetene i verden
  UM er det femte beste unge universitetet på verdensbasis, ifølge 2017-utgaven av Times Higher Education-rangeringen for unge universiteter. Også i andre rangeringer oppnår UM gjennomgående gode score: i 2017 plasserte UM 15. plass i QS-rangeringen for universiteter yngre enn 50 år.

 6. Pedagogisk innovasjon
  Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår pedagogiske metodikk i UM Edlab, som også støtter veiledere og tilbyr fortreffelighetsprogrammer for studenter.

 7. Hjertet av Europa
  Maastricht ligger på den sørligste spissen av Nederland, i hjertet av Europa. På bare noen få timers tid kan du være i Brussel, Amsterdam, Paris eller London, og flere flyplasser er innen en times kjøring.

 8. Byen Maastricht
  Fra kinoer, teatre og hundrevis av kafeer, barer og restauranter til et helt nytt sportssenter og toppmoderne studiefasiliteter under bygging på Tapijn-området – Maastricht er en levende by med et historisk sentrum. Og hvert studieår starter med en uforglemmelig Inkom-uke.

 9. Honours-programmer
  For studenter som liker en ekstra utfordring, tilbyr vi en serie med honours-programmer: Premium, MaRBle og Honours+.

 10. Finne en jobb
  Forskning fra UM Research Centre for Education and the Labour Market (ROA) viser at rundt 96 % av nyutdannede jobber i en betalt jobb innen få år etter endt utdanning (Maastricht University graduate surveys 2017).

Statistikk

Raske fakta

 • det yngste og mest internasjonale universitetet i Nederland
 • 21 000 studenter, 4 000 ansatte, 50 500 alumner
 • et av de beste unge universitetene i verden (THE, QS)
 • det eneste nederlandske universitetet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

  Steder

  • Maastricht

   Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål