Keystone logo
Martec - Maritime And Polytechnic College

Martec - Maritime And Polytechnic College

Martec - Maritime And Polytechnic College

Introduksjon

Opplæringen til å bli en vanlig sjømann består av seilasen om bord på Training Ship DANMARK og håndverksverkstedopplæring i land ved Maritime And Polytechnic College - MARTEC i Frederikshavn, Danmark.

En vanlig sjømann må utføre alt slags arbeid på et skip, på dekk så vel som i motoravdelingen, og en sjømann må være mangesidig, og jo bedre er han på jobb som et ansvarlig medlem av et team, jo bedre vil han tilpasse seg de skiftende og utfordrende oppgavene til sjøs.

Hvert år tar Traning Ship DANMARK imot 80 studenter. Videre tilbyr vi beredskapsplasser i tilfelle studenter faller fra før reisen starter. Vi gjennomfører opptaksintervjuer kontinuerlig etter å ha mottatt søknadsskjemaet ditt.

Opplæringen skifter mellom praktisk arbeid på fartøyet, klasser i tekniske fag, arbeidssikkerhet og - miljø, brannslukking, navigering og regler på veien, praktisk sjømannskap, marin teknologi, sikkerhet til sjøs, førstehjelp, vedlikehold, etc.

Etter fullført opplæring og 12 måneders fartstid er banen ryddet for å gjelde en navigasjonsskole eller 20 uker som er ferdig med kurset ved Maritime And Polytechnic College som gir et sertifikat som en arbeidsfør sjømann.

Steder

  • Frederikshavn

    Haanbaekvej 54 9900 Frederikshavn Denmark, 9900, Frederikshavn

    Spørsmål